Як змінилося життя Потапа? Друзі пішли, компанія дісталась колишній, а дружина Каменських з ним не живе

Відомий український продюсер Потап зіштовхнувся з агресивною критикою після 24 лютого, яка була зумовлена новинами про еміграцію артиста за кордон.

Після 24 лютого Потапа довелося зіштовхнутися з дуже неочікуваною реакцією української публіки. Як відомо, продюсер знаходився за кордоном на початку повномасштабного вторгнення російської федерації на території України. Більша частина представників шоу-бізнесу була попереджена про небезпеку, а тому виїхала у країни Європи та північної Америки.

Потап публічно попрощався з Максимом Арделяном
Як змінилося життя Потапа

І поки більшість артистів поверталося додому після 2-3 місяців еміграції та життя за кордоном у ролі біженців, Потап та Настя Каменських продовжували гастролювати іспаномовними країнами.

Як змінилося життя Потапа

Це спровокувало шквал критики на адресу продюсера, з якою йому було досить важко справлятися. Чоловік повернувся на батьківщину восени минулого року. У першому ж інтерв’ю, яке йому довелося дати по поверненню, він розповів, що перехворів на коронавірус, а згодом намагався позбутися ускладнень після хвороби, які проявлялися через параліч обличчя.

Сумний Потап привіиав з Різдвом
Як змінилося життя Потапа

Однак, це далеко не єдина проблема, з якою йому довелося зіштовхнутися. Того ж року стало відомо, що декілька артистів лейблу “MOZGI Інтертеймент” прийняли рішення покинути компанію.

Пізніше Ірина Горова повідомила про те, що лейбл змінює концепцію своєї роботи і тепер буде надавати послуги усім бажаючим артистам, а не тільки тим, з якими має підписані контракти. При цьому Олексій Потапенко втрати вплив у компанії і повністю віддав управління колишній дружині.

Екс-подружжя та екс-партнери подякували одне одному за плідну співпрацю та красиво розійшлися, але для глядачів залишається великою загадкою, що ж насправді відбувалося між ними поза камерами.

Далі більше, Олексію почали приписувати і розлучення з Настею Каменських. Шанувальники помітили, що зірки не проводять час разом, не обговорюють одне одного у публікаціях як це було раніше і взагалі не взаємодіють публічно. Однак, за словами артистів така поведінка була зумовлена неймовірно завантаженим гастрольним графіком. Обидва знаходилися у розлуці досить довго і бачилися вкрай рідко.

Чутки про розставання вдалося розвіяти після корпоративу, на якому Настя та Потап засвітилися разом в обіймах одне одного.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.