Найвідоміші ролі легенди українського кіно Ольги Сумської: від Панночки і Роксолани до мами Зеленського

Багато українських знаменитостей буквально прокидаються відомими після виходу у світ якихось таких проєктів, де зірки підкорюють серця всіх глядачів.

Ольга Сумська – знаменита українська акторка. П’ятдесятишестирічна артистка за своє життя змогла побудувати приголомшливу кар’єру, ставши буквально легендою українського кінематографа. Сумська – неодноразова призерка багатьох конкурсів, володарка чи не найбільших титулів українського кіно та акторства. Яким був її шлях та коли Ольга Сумська прокинулася знаменитою – далі в матеріалі.

Початок акторської кар’єри

Акторка стала на професійну стежку ще будучи студенткою. Її перша й одразу серйозна роль – у легендарному фільмі «Вечори на хуторі поблизу Диканьки», який вийшов на екрани у 1983-му році.
Та істинної популярності та впізнаваності Сумській приніс її блискучий прорив у знаменитому серіалі «Роксолана».

 Ольга Сумська в образі Роксолани
Ольга Сумська в образі Роксолани

Саме після кількох його серій жінку почали запрошувати скрізь і всюди. Так, акторка понад десять років була незмінною ведучою популярної телевізійної програми на плюсах «Імперія кіно».
Далі, у 2009-му, жінку запросили на інший телеканал, де вона вела і «Ранок з “Інтером”» і «Місце зустрічі».

А що окрім фільмів?

Паралельно з професійними справами Ольгу Сумську почали запрошувати як зіркову гостю у телепроєкт «Танці з зірками». Згодом жінка стала в ряд експертів програми «Битва екстрасенсів» на телеканалі СТБ.
Так само вибуховими, як і роль у серіалі «Роксолана», стали її прориви в різноманітних інших кінокартинах: «Голос трави» – там, у 1992-му, вона грала Лялю, Ганну вона грала у кіно «Останній москаль», «Кохання без вагання» дало їй роль Тамари Альбертівни та багато інших фільмів принесло популярності жінці.
Паралельно зі зйомками в кіно Ольга Сумська також озвучувала Малефісенту у фільмі «Чаклунка».

Ольга Сумська в образі з фільму “Любов і блогери”

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.