Найвідоміші ролі легенди українського кіно Ольги Сумської: від Панночки і Роксолани до мами Зеленського

Багато українських знаменитостей буквально прокидаються відомими після виходу у світ якихось таких проєктів, де зірки підкорюють серця всіх глядачів.

Ольга Сумська – знаменита українська акторка. П’ятдесятишестирічна артистка за своє життя змогла побудувати приголомшливу кар’єру, ставши буквально легендою українського кінематографа. Сумська – неодноразова призерка багатьох конкурсів, володарка чи не найбільших титулів українського кіно та акторства. Яким був її шлях та коли Ольга Сумська прокинулася знаменитою – далі в матеріалі.

Початок акторської кар’єри

Акторка стала на професійну стежку ще будучи студенткою. Її перша й одразу серйозна роль – у легендарному фільмі «Вечори на хуторі поблизу Диканьки», який вийшов на екрани у 1983-му році.
Та істинної популярності та впізнаваності Сумській приніс її блискучий прорив у знаменитому серіалі «Роксолана».

 Ольга Сумська в образі Роксолани
Ольга Сумська в образі Роксолани

Саме після кількох його серій жінку почали запрошувати скрізь і всюди. Так, акторка понад десять років була незмінною ведучою популярної телевізійної програми на плюсах «Імперія кіно».
Далі, у 2009-му, жінку запросили на інший телеканал, де вона вела і «Ранок з “Інтером”» і «Місце зустрічі».

А що окрім фільмів?

Паралельно з професійними справами Ольгу Сумську почали запрошувати як зіркову гостю у телепроєкт «Танці з зірками». Згодом жінка стала в ряд експертів програми «Битва екстрасенсів» на телеканалі СТБ.
Так само вибуховими, як і роль у серіалі «Роксолана», стали її прориви в різноманітних інших кінокартинах: «Голос трави» – там, у 1992-му, вона грала Лялю, Ганну вона грала у кіно «Останній москаль», «Кохання без вагання» дало їй роль Тамари Альбертівни та багато інших фільмів принесло популярності жінці.
Паралельно зі зйомками в кіно Ольга Сумська також озвучувала Малефісенту у фільмі «Чаклунка».

Ольга Сумська в образі з фільму “Любов і блогери”

Схожі статті

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?