Новий альбом в процесі: Дантес зустрів музу після Наді і розповів про своє життя після розлучення

Багато хто думає, що саме весна є тією порою року, яка надихає на нові звершення та відкриває ніби нове дихання для всіх – для зірок шоубізу так само.

Володимир Дантес – знаменитий український співак, автор пісень та блогер. Чоловіка досить тривалий час сприймали як коханого надвідомої Наді Дорофєєвої, яка була і є на піку своєї популярності. Та попри всі гаразди та впізнаваність, Дантес теж прагнув підкорювати серця шанувальників та шанувальниць своєю творчістю та талантом. Не так давно співак та співачка розійшлися – тепер у них нові інтереси та окреме одне від одного життя. Звісно, і розрив із Надею Дорофєєвою додав Дантесу популярності, проте йому все ж треба віддати належне – Володимир працює над собою та активно розвивається в кар’єрному плані.

Тридцятичотирьохрічний артист сам родом із Харкова, він здобув освіту за спеціальністю управління фінансами, проте серце та душа лежали до абсолютно іншого – до творчості.
Так, у 2008-му Дантес став учасником «Фабрики зірок», там він став учасником дуету. Згодом, у 2015-му, Володимир став на шлях телеведучого, що йому, безперечно, вдавалося якнайкраще.

Над чим зараз працює співак

Сольний альбом чоловік уперше випустив тільки позаминулого року, у 2021-му. Однак зараз Володимир Дантес неабияк заінтригував публіку своїм постом у соціальній мережі Інстаграм.
Чоловік показав селфі з одного із красивих залів та зізнався, що наразі він набагато щасливіший, аніж узимку. Каже, цьому сприяє і хороша весняна погода – сонце та тепло.
Дантес розповів, що чи не щоденно надихається новими речами, серед яких – довгоочікуване повернення багатьох друзів із-за кордону.

 

Окрім цього, Володимир Дантес занонсував те, що скоріш за все скоро буде новий альбом, адже співак невпинно пише нові пісні, паралельно з цим плануючи нові телешоу, тури.
Артист зазначив, що хочеться моря (десь у Євпаторії) та чебуреків, а його підписники та підписниці активно підтримали в усьому улюбленого виконавця.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.