Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала, як дочка відпрацьовує з’їдений пончик у залі – сама присідає

Відома кулінарка країни Ольга Мартиновська має прекрасну донечку Віру, яку виховує самотужки. Дівчина ззовні схожа на зіркову матусю та має багато життєвої енергії та сили.

Свій шлях до успіху розпочала з відомого проєкту на СТБ “МастерШеф”, де здобула таку важливу для себе перемогу в третьому сезоні шоу. Неодноразово доводила, що ладна йти до самого кінця, аби досягти успіху. Так і сталося, адже через 7 років повернулася на знамениту кухню в суддівській ролі. Крім цього, підкорила Париж своїми кулінарними шедеврами в школі Le Cordon Blue.

Відомо, що в житті реалізувалася не тільки, як успішна леді, а ще й стала матір’ю неймовірної дівчинки, яку назвали Вірою. Під час роботи в одному зі столичних закладів Оля познайомилася з майбутнім чоловіком, батьком своєї дитини Іваном Кобцем. Закохані відгуляли своє весілля у 2015 році, а через рік з’явилася донечка Віра. Цікавим фактом є те, що хрещеною мамою для неї стала ще одна не менш талановита зірка “МастерШеф” Тетяна Литвинова.

Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець
Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець

Парі не вдалося зберегти свою сім’ю. На початку 2020-го року прихильники дізналися, що подружжя розлучається, хоча два роки вже не жили разом.

Дочка Олі Мартиновської у спортивному залі

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram показала свою доньку, яка активно займалася спортом та із захопленням перебувала у спортивному залі. Віра, з’ївши смаколик, почала присідати та виконувати різні фізичні навантаження, аби підтримати фігуру у здоровому вигляді.

Оля Мартиновська показала доньку у спортивному залі

Сучасні діти ростуть дуже активно, тому із самого малечку можна залучати дітлахів до усіляких активностей та підібрати їм заняття до душі. Танці, футбол, баскетбол, гімнастика та інші види спортивних захоплень вам у цьому неодмінно допоможуть.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.