Оля Полякова отримала нове народне звання: королева ночі перетворилася на королеву психології

Відома українська співачка та тепер і телеведуча Ольга Полякова завжди мала велику популярність серед поціновувачів свого таланту. Тому, до неї завжди була прикута увага слухачів та журналістів.

Полякова з самого початку своєї кар’єри почала дуже активно писати та записувати розважальні пісні, які підіймають настрій та можуть відволікти від проблем світу. Тому, її пісні та репертуар полюбилися багатьом українцям. Спочатку, звісно, багато хто не міг зрозуміти, звідки так стрімко на сцені з’явилась Оля Полякова. Та за дуже короткий термін вона змогла підкорити серця слухачів та зробити шалену кар’єру.

Оля Полякова

Нині Полякова є однією з найуспішніших співачок в українському шоу-бізнесі, і Оля навіть має своє особливе звання. Її називають королевою ночі, оскільки в жінки є пісня з такою назвою. Цей трек полюбився багатьом і його вмикали на всіх вечірках, в усіх клубах та на домашніх посиденьках. Адже ця пісня дуже запальна, під неї весело танцювати та можна знімати цікаві відео з подружками.

Так, через шалену популярність цієї пісні, Полякову кілька років називають королева ночі. Але з недавніх пір вона ще й стала телеведучою нового шоу “Він готує. Вона керує”. Там Оля виконує роль ведучої, яка спілкується з героїнями випусків та розпитує їх про стосунки з чоловіками, які в цей момент за підказками дівчат готують страву від Влада Міцкевича, який є співведучим Олі.

Через те, що Полякова дає поради щодо спілкування з чоловіками та обговорює такі особисті питання з дівчатами та з Міцкевичем, її назвали королева психології. Тож, тепер Оля має два народних звання, які повністю відображають її особистість та роблять жінку ще більш популярною.

Полякова отримала нове звання

Та варто зауважити, що поради, які говорить Ольга учасницям, дійсно є гарними, і це не дивно, адже жінка багато років живе у шлюбі і точно знає, як можна влаштувати сімейне щастя та гармонію.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.