Молода дружина Віктора Павліка розсекретила точну суму ринопластики: витратила на ніс сотні тисяч гривень

Катерина Репяхова багато років тому вийшла заміж за народного артиста України Віктора Павліка, який є старшим за неї набагато років. І саме через цей факт, дівчина стала відомою блогеркою.

Катерина молода, амбіційна та достатньо розумна жінка, яка почала заробляти на власному блозі, де вона висвітлює історії зі свого приватного життя. Тому, жінка не соромиться ділитися своїми новинами та бути відвертою зі своїми підписниками.

Катя Репяхова

А, як відомо, зараз люди люблять відвертих блогерів, тих, які можуть показати своє життя таким, яким воно є. Тобто, звичайні ритуали з життя будь-якої людини. Це цікаво, це чесно, і саме це приваблює увагу глядачів. У Каті велика аудиторія, яка дуже полюбила жінку і саме тому, за нею слідкують багато дівчат, які є молодими та хочуть отримувати якусь корисну інформацію. А Катерина її надає.

Так, ще давно жіночка почала ділитися з підписниками своїм бажанням змінити свою зовнішність. На той момент Катя хотіла прибрати друге підборіддя, зробити ринопластику та мамо пластику. А згодом, жінка подумала, що хоче вколоти філер в губи аби їх збільшити. На те, щоб розповісти такі новини для публіки, треба наважитись ще, але Репяховій не бракує сміливості та відвертості.

Так, нещодавно Катерина збільшила губи, і це досить здивувало підписників, але результат вийшов гарним. Та наступним кроком була саме пластика. На цьому тижні Репяхова вже лягла до лікарні та зробила собі пластику носа й процедуру пов’язану з підборіддям.

Спочатку Катя показала, як вона відходить від наркозу та як виглядає. А ось з часом дівчина вже показала як було і як стало. Але пов’язку Репяховій ще не дозволили зняти. Дружина Павліка вже вдома, але повністю вона ще не відійшла від процедур. Та вже встигла поділитися всіма подробицями процедур.

Сторіс Каті

Катерина виклала сторіс, де розповіла, яку суму їй довелося заплатити, і вона немаленька. Якщо казати у гривневому еквіваленті, то операція коштувала 148 тисяч гривень.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?