З Войченко ділив дітей, з Горняк ділить будинок: подробиці скандальних розлучень Володимира Остапчука

Шоумен Володимир Остапчук той ще серцеїд, який пережив не одне скандальне розлучення за своє життя. Що відомо про колишні шлюби зіркового ведучого країни? Дізнавайте просто зараз.

Яскравий представник телебачення Володимир Остапчук може похизуватися своїм багатим життєвим досвідом. Шлюб з двома кардинально різними жінками довели чоловікові, що можна знову зустріти своє нове кохання.

Шлюб Володимира Остапчука та Олени Войченко

Ця зіркова пара у світі українського шоу-бізнесу трималася досить довго. За 12 років спільного життя колишні виховують двох дітей: дочку Емілію та сина Евана.

Це було дійсно скандальне розлучення, адже через деякий час ображена жінка вирішила розповісти всю правду. Їй боляче про це згадувати, але з ініціативи самого Остапчука вони розірвали свій шлюб у 2019 році. За словами Олени, причиною розпаду їхнього сімейного союзу стали неодноразові зради та неабияка самовпевненість Володимира.

Володимир Остапчук та Олена Войченко з дітьми
Володимир Остапчук та Олена Войченко з дітьми

Войченко розповіла, що після “Євробачення 2017” Володимир відчув себе справжньою зіркою, почав зраджувати та пішов до іншої. Проте жінка пробачила такий вчинок колишньому благовірному і згодом народила синочка Евана. Час йшов, а коханий не змінювався, тому зради продовжувалися й надалі.

Сам Остапчук пояснив і свою думку. Він зізнався, що вирішив розірвати багаторічний шлюб через постійні сварки, власну роботу і за його версією, він ніколи не зраджував Олені.

Шлюб Володимира Остапчука та Христини Горняк

Після скандалів та всіх перемивань кісток навколо, чоловік не ходив довго у статусі холостяка й одружився з нотаріусом Христиною Горняк у 2020 році. Здавалося, що ця жінка та сама, яка ладна змінити Володимира на краще. Пара демонструвала справжню сімейну ідилію, романтику на кожних світлинах.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

У 2022 році стало відомо, що закохане подружжя розривають союз, який тривав майже два роки. Цікаво, що причину тоді вирішили не повідомляти, але нещодавно Христина у своєму Instagram-блозі поділилася про тимчасові труднощі, які почали переслідувати жінку. Вона додала, що правда на її боці, а тому сподівається якнайшвидше усе вирішити. Імовірніше за все, мова йшла про поділ спільного майна колишніх.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?