Забула валізу в літаку: Єфросиніна розповіла про наслідки цілодобової роботи та постійних перельотів

Тримати все під контролем — мрія багатьох людей. Втім що трапляється, коли ти береш забагато обов'язків на себе? Маша Єфросиніна поділилась своїм досвідом.

У сучасному світі просто-таки неможливо жити спокійно та без стресу. Усі постійно літають в різні країни, бігають з одної частини міста в іншу лише задля того, щоб виконати всі поставлені задачі. Втім здоров’я — це не вічний двигун, і воно може дати про себе знати в самий відповідальний момент. Якщо говорити про зірок, то темп їхнього життя на порядок швидший, аніж у звичайних людей. Вічні гастролі або відрядження сильно виснажують і заважають продуктивності.

Із такою проблемою зіткнулась відома українська телеведуча, блогерка, волонтерка та громадська діячка Маша Єфросиніна. Дівчина поділилась на своїй сторінці в Instagram наслідками нескінченної роботи та відсутності відпочинку.

Наразі Маша Єфросиніна працює над зйомками багатьох проектів. Наприклад, ведуча займається створенням випусків проекту “Дорослі дівчата” з Олею Поляковою та серії інтерв’ю “Екзамен. Нова реальність” із відомими українцями для свого каналу на YouTube. Ба більше, паралельно Єфросиніна керує роботою власної громадської організації “Фонд Маша”, яка спеціалізується на допомозі жінкам, які постраждали від різних видів насильства. Ну і не забуваємо про те, що вона звичайна людина, у якої є свої побутові та сімейні питання, які варто вирішувати.

Громадська організація Маші Єфросиніної "Фонд Маша"
Громадська організація Маші Єфросиніної “Фонд Маша”

Пригоди зі знаком мінус

У своєму дописі в Instagram Маша Єфросиніна поділилась історіями, що відбулись із нею за останні декілька тижнів. Почала вона з того, що через нестачу сну та велике навантаження, жінка іноді не завжди здатна зрозуміти, де вона знаходиться одразу після пробудження.

Крім того, в одній із робочих поїздок до Парижу, у ведучої вкрали документи, які вона зараз намагається відновити. Через декілька днів після чергового перельоту, Маша Єфросиніна забула свою валізу в літаку, і навіть не одразу зрозуміла це. Якщо ви думали, що це все, то ні. Через тиждень після повернення з чергового закордонного відрядження дівчина помітила, що зник бокс із косметикою, засобами та стайлером для волосся. Як виявилось, ведуча поклала його на ліжко в готелі й просто забула покласти до валізи.

А вишенькою на торті стала дорога на потяг у Варшаві. Єфросиніна розповіла, що таксит “клеївся” до неї й провів екскурсію по районам міста, де зазвичай живуть наркомани.

Підсумувала ведуча свій пост думкою про те, що варто трохи призупинити роботу й виділити час для відпочинку.

 

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?

Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик: “цього” у зірок немає вже давно

Знаменитий український телеведучий те що в мене Дмитро Коляденко дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з Іриною Білик, вразивши правдою про деталі.