Павло Зібров пояснив, чому його 26-річна дочка досі не вийшла заміж за свого нареченого: “Можна поплакати”

Знаменитий український виконавець Павло Зібров розповів, чому його доросла дочка Діана досі не вийшла заміж за свого нареченого, хоча весілля планувалося досить давно.

У шлюбі з дружиною Мариною Павло Зібров народив та виростив прекрасну дочку Діану, яка підкорила український шоу-бізнес своєю красою, витонченістю та харизмою. Однак, красуні вдалося завоювати серце і коханого чоловіка.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні дівчина повідомляла про те, що заручилася. У житті дівчини з’явився коханий, який мав намір відвести її під вінець.

Павло Зібров показав дорослу донечку
Павло Зібров пояснив, чому його дочка досі не вийшла заміж

Павло Зібров пояснив, чому його дочка досі не вийшла заміж

Звісно, після 24 лютого плани довелося переглянути. Повномасштабне вторгнення на територію України збило з пантелику безліч пар, які втратили будь-яке бажання влаштовувати свято. Але з’явилися і ті, що навпаки поспішали побратися, втім, робили це дуже скромно та з повагою до людей, які проживають нелегкі часи.

Павло та Діана Зіброви
Павло Зібров пояснив, чому його дочка досі не вийшла заміж

Проблема весілля під час війни торкнулася і Діану Зіброву, яка відклала торжество на невизначений час. Нещодавно її батько Павло Зібров дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів, чому його спадкоємець не поспішає стати дружиною. Адже для цього в неї є абсолютно все, включаючи коханого чоловіка.

За словами артиста, вся проблема полягає саме у форматі свята. Дівчина мріє провести цей день у колі близьких та друзів, а на даний момент цього зробити неможливо. Ба більше, війна розділила Діану з деякими людьми у її житті, як це сталося і у безлічі інших українців.

“Залишилися друзі ті, хто справді друзі, з якими тепло, з якими можна віддати та отримати інформацію якусь душевну. Бережіть друзів, з якими можна поплакати та посміятися”, – додав артист.

Від весілля пара не відмовилася, але очікує, що настануть для цього більш підходящий і за обставинами і за етичними поглядами часи. Кохання молодих людей відсутність торжества не заважає, тож вони продовжують будувати свої стосунки.

Нагадуємо, раніше Павло Зібров розповідав про те, що влаштував свою спадкоємицю до себе в офіс. Дочка артиста займається його просуванням в соціальних мережах і отримує за це заробітну плату.

Схожі статті

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?