Не рівня Тіні Кароль: як змінювався репертуар пісень зрадниці України Ані Лорак – деталі з кар’єри

Зрадниця України Ані Лорак за період своєї творчості випустила чимало пісень, які принесли їй успіх, популярність та неабияку славу. Проте останні роки у творчості зірки стали доволі однотипними.

Повномасштабна війна, яку розпочала росія на території нашої країни показала, хто з українських зірок справжній патріот, відданий своїй державі та готовий вести свій інформаційний фронт проти ворога. Ані Лорак прийняла мовчазну позицію, продовжує працювати на території російської федерації та випускати нові російськомовні треки.

Українські слухачі та всі прихильники артистки неодноразово зазначали, що починаючи з 2019 року, співачка демонструє однотипність у репертуарі, зі слізьми, нещасливим коханням та душевними втратами. Саме такого типу пише свої пісні Кароліна.

Співачка Ані Лорак
Співачка Ані Лорак

Все почалося після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Шлюб тривав 10 років, а тому Кароліна пережила справжнє потрясіння, дізнавшись, що благовірний їй зрадив. Саме це стало причиною розриву сімейного союзу. Творчість Лорак тоді вийшла на новий рівень, адже переживання, стреси, невимовний біль втрати коханого відчувалися в кожній новій пісні. Найпопулярніші з них: “Сон”, “Обіцяю”, “Стала сильнішою”, “Я тебе чекала”, “Страждаємо і любимо”, “Наполовину” тощо.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом

Проте роки йшли, а репертуар Лорак про нещасливе, розбите кохання ніяк не змінювався. Підписники в її Instagram-блозі навіть почали зазначати, що останнім часом артистка зупинилася в розвитку, а релізи нових треків все більше мають схожість вже з наявними хітами. Нещодавно відбулася прем’єра нової композиції під назвою “Поряд, але не разом”, що розповідає про тугу за чоловіком, з яким не може бути в парі.

Нагадаємо, що раніше Кароліна випускала пісні й українською мовою, що користувалися популярністю та мали велику кількість прослуховувань. Саме з пісень: “Три звичних слова”, “Мрій про мене мрій”, “Милий”, “Моє життя” розпочався успіх в україномовній творчості зірки.

У 2014-му виконання пісні “Мальви” взяли за душу всіх українців, які вже тоді почали переживати важкий історичний період у своїй країні. Проте час не повернеш, а Кароліна Куєк давно зробила свій вибір на користь росії. Тепер в Україні її не чекають та більше не сподіваються на підтримку.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.