Життя після проекту: чим займаються найвідоміші учасники телешоу “МастерШеф” – Пава, Самвел Адамян та Велика

Багато хто вважає, що участь в телевізійних проектах здатна поділити життя на "до" та "після". Втім чи так це насправді читайте у матеріалі про учасників шоу "Мастершеф".

Телепроект “Мастершеф” став культовим на українському телебаченні. Мільйони українців спостерігають за історіями становлення аматорів професійними кухарями протягом останніх дванадцяти років. Серед учасників було безліч людей різних професій та віку. Хтось на слуху й сьогодні, а про когось майже нічого не чути. Сьогодні ми згадаємо про найбільш яскравих учасників проекту і розкажемо чим вони зараз живуть.

Пава

Пава, або Вадим Бжезинський, вперше з’явився на “Мастершеф” у сьомому сезоні. Чоловік родом з Кам’янського, що на Дніпропетровщині. За словами Пави, мрія працювати шеф-кухарем була у нього завжди. Втім через брак коштів він не міг втілити її в реальність, і обмежувався переглядом кулінарних блогів та приготуванням смачних страв для коханої дівчини.

Вирватись із буденного життя Паві допомагла участь в “Мастершеф”. Він не просто дійшов до фіналу проекту, але й здобув перемогу. Головним призом шоу було навчання у французькій школі для кухарів  Le Cordon Bleu. Після виходу програми на телеекрани до чоловіка прийшла слава. Він періодично з’являвся на шоу “Все буде добре” з Надією Матвєєвою. Там він ділився рецептами й порадами з приготування страв.

З часом він разом із другом створив проект під назвою «Street chef».

Пізніше він вирішив повернутись на “Мастершеф. Битва сезонів”. Зараз Пава перебуває в Києві й працює шефом в ресторані “Наші”. Також він активно розвиває свій Instagram та TikTok.

Учасник Мастершеф 7 Пава

Учасник Мастершеф 7 Пава

Самвел Адамян

Самвел Адамян — це учасник 4 сезону “Мастершеф”. Він став одним із найбільш колоритних персонажів цього сезону. Його гострий гумор та щирий сміх підкорили глядачів. За професією чоловік — оперний співака, втім він вирішив спробувати себе в новій сфері, й вийшло це доволі успішно. Самвел дійшов до трійки фіналістів й отримав білий кітель, проте не став переможцем шоу.

Ще до початку зйомок в “Мастершеф” Самвел активно займався блогерством на YouTube. Після виходу шоу на телеекрани армія прихильників чоловіка значно зросла. Колишній учасник веде канал, який налічує більше 300 тисяч підписників, і сьогодні. Окрім ведення блогу, Адамян присвячує весь свій час роботі в Дніпровському оперному театрі. Варто зазначити, що він не закинув кулінарію. Як раніше, так і зараз, чоловік займається приготуванням страв. Однак робить він це на своєму другому ютюб-каналі під назвою “Пальчики оближеш”.

Учасник Мастершеф 4 Самвел Адамян
Учасник Мастершеф 4 Самвел Адамян

Катерина Велика

Катерина Велика — фіналістка 5 сезону “Мастершеф”. Жартома її називають найбагатшою учасницею проекту, втім вона не заперечує це. До участі в шоу жінка була власницею туристичної фірми. Попри те, що Катерина дійшла до фіналу, здобути перемогу, як і Самвелу, їй не вдалося. За словами жінки, після поразки вона пролежала ще два тижні вдома й не могла зібрати себе до купи. На щастя, з часом у Великої все налагодилось, вона почала повертатись до звичного життя. Після участі в “Мастершеф”, вона почала проводити майстер-класи з кулінарії.

Через декілька років Катерина повернулась на усім відому кухню й взяла участь у “Битві сезонів”, де знову не здобула перемогу.

Наразі жінка перебуває в Києві разом із чоловіком й активно займається волонтерством для Збройних Сил України. Подружжю вдалося залучити іноземних партнерів і з командою Unchain Fund зібрати колосальну суму на основі криптовалют ― 7 млн доларів з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Учасниця Мастершеф 5 Катерина Велика
Учасниця Мастершеф 5 Катерина Велика

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.