“Нащо я написала”: телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як була кинута майбутнім чоловіком Тимуром

Прямолінійна телеведуча Маша Єфросиніна ніколи не боїться критики чи гнівного слова у свою адресу. Розповіла, як зав'язалися її стосунки з майбутнім чоловіком Тимуром Хромаєвим.

Гнівне слово, критика, невдоволені коментарі ніколи не лякали цю публічну особистість. Ба більше, у своєму Instagram-блозі гідно веде власний інформаційний фронт, намагається показувати та розповідати правду про війну, відкриваючи очі усім росіянам.

Проте згодом зрозуміла, що сусідньому народу довести щось марно, тому продовжує працювати на благо своєї країни. Канал Маші Єфросиніної на YouTube, з кожним днем набуває все більше обертів. Відверті розмови з українськими зірками в “Екзамені. Нова реальність”, спільний формат проєкту з Олею Поляковою “Дорослі дівчата” продовжують бути в трендах переглядів.

Маша Єфросиніна ніжно привітала чоловіка з днем народження
Маша Єфросиніна

Відомо, що крім успішної кар’єри, побудувала міцну родину з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Жінка розповіла, як зав’язалися міцні стосунки з майбутнім чоловіком та його таємниче зникнення.

Маша Єфросиніна розповіла свою історію кохання

Зіркова ведуча країни познайомилася зі своїм благовірним в Ялті ще 20 років тому. Маші було всього 22. Декілька місяців пара зустрічалася. Все було добре, романтично, закохані дізнавалися про одне одного, ходили на побачення, спілкувалися, але після першої спільної ночі він зник. Минув місяць і нічого не змінилося.

Єфросиніна згадала, що 25 травня був її день народження і мала відбутися премія “Чорна перлина”. Вона старанно готувалася, наряджалася й зрозуміла, що не хоче йти на цю світську подію сама, тому вперше в житті вирішила написати першою чоловіку. У текстовому повідомленні Маша зізналася, що він їй сподобався, а тому просить його допомоги та скласти їй компанію на весь вечір. На велику кількість слів Тимур відповів одне лиш “звичайно”.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим

Чоловік на той момент не розумів, що у зірки день народження. Тимур холодно запитав скільки годин триватиме вся подія і вони поїхали. Маша отримала свою нагороду на сцені й коли ведучі заходу зазначили, що зірка святкує свій день народження, почала шукати в залі його очі, де чітко читалося зніяковіння та сором за зникнення та не привітання жінки. З того часу їхні взаємними почали розвиватися геть по-іншому. З романтикою, квітами та святкуваннями усіх важливих свят.

Схожі статті

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.