Розірвала зв’язок з рідними: донька Ольги Сумської Антоніна Паперна зробила вибір між чоловіком і родиною

Дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Антоніна після початку повномасштабної війни зіштовхнулася з неочікуваною реакцією аудиторії на її особисте життя.

8 років тому Ольга Сумська повідомила про те, що її старша дочка Антоніна намагається отримати російське громадянство. Юна акторка проходила навчання в москві і мріяла стати зіркою театру. Ольга В’ячеславівна підкреслювала, що бажання її спадкоємиці залишитися в російській федерації ніяким чином не пов’язано з політичними поглядами сімейства. Мовляв, це здебільшого стосується кар’єри красуні.

Тоня Паперна
Дочка Ольги Сумської зробила вибір між чоловіком і родиною

Згодом стало відомо, що з громадянством все набагато складніше, ніж акторка розраховувала. Але справа вирішилося дуже банально: Антоніна вийшла заміж за свого колегу-росіянина Володимира Яглича.

У цьому шлюбі у акторки народилося двоє дітей. Сім’я поселилася в елітному районі Підмосков’я і почала жити на широку ногу. Але щастя тривало недовго.

Дочка Ольги Сумської зробила вибір між чоловіком і родиною

Дочка Ольги Сумської зробила вибір між чоловіком і родиною

Коли почалася повномасштабна війна в Україні Паперна не сказала жодного слова засудження. Це призвело до того, що українці почали проявляти неабияку цікавість до дочки Ольги В’ячеславівни. Тим часом зіркова матір публічно намагалася виправдати свою спадкоємицю. Мовляв, вона молода матір, яка перш за все піклується про своїх дітей, і не може собі дозволити виступати за свою батьківщину через страх та тривогу за свою сім’ю.

Коли ж користувачі почали масово цікавитися, чому Антоніна просто не покине російську федерацію у Сумської не знайшлося відповіді на це запитання. Але на цьому скандал нещук. Згодом стало зрозуміло, що Тоня заблокувала українцям доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. А незабаром вона почала активно виходити на червоні доріжки разом зі своїм чоловіком, а також взяла участь у зйомках російського фільму.

Поки одні українці борються за те, щоб російська музика та фільми не користувалися популярністю, адже податки йдуть на фінансування війни, Тоня як ні в чому не бувало повернулася в кінематограф. Тим часом Ольга В’ячеславівна заявляє, що більше не буде намагатися відбілити репутацію своєї дочки, адже це нечесно по відношенню до тих, хто бореться за незалежність України або постраждав під час цієї боротьби.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?