“Прощавай, коханий”: Катерина Репяхова попрощалася з чоловіком Віктором Павліком – невже покидає родину?

Катерина Репяхова та її зірковий чоловік Віктор Павлік останнім часом прикуті до уваги багатьох ЗМІ та всіх прихильників. У своєму Instagram-блозі відверто ділиться цікавими подробицями з життя.

Щирий блог Катерини Репяхової зараз користується чималою популярністю, адже дівчина добра, відкрита, не боїться демонструвати власних емоцій та розповідає все, як є насправді. В сучасному світі цього дуже не вистачає.

Відомо, що вона четверта дружина Віктора Павліка. Чоловік має багатий життєвий досвід, тому може похизуватися мудрими історіями. Нещодавно одна провидиця нагадала співаку, що буде мати й п’яту дружину, але зіркове подружжя в пророцтва не вірить, а доводить, що кохати можна навіть з великою різницею у віці.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина розповіла, що з дитинства була фанаткою творчості артиста й навіть подумати не могла, що колись кумир стане її чоловіком. Пам’ятає, як вони випадкового зустрілися в коридорі після концерту Віктора. Майбутній коханий запам’ятав її, бо та подарувала йому величезний букет квітів. Перше, що запитав музичний виоконавець, чи не витратила Репяхова останні гроші на цю красу і чи залишилися гроші на їжу.

Катерина Репяхова попрощалася з коханим

У своєму Instagram молода дружина поділилася, як прощається зі своїм чоловіком. Підписники спочатку налякалися, адже можна подумати, що у сім’ї непорозуміння, сварки, що можуть привести подружжя до розлучення, але ні.

Як виявилося, співак вирушає до іншої країни у відрядження в Італію. Пара не буде бачитися певний час, тому так ніжно прощалася з один одним. Проте це чудова можливість зайнятися своїми справами та ще більше засумувати.

Катерина Репяхова у своєму Instagram

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Катерина наважилася втілити свою мрію в життя, зробити ринопластику та ліпофілінг. Після пологів почала помічати, що не подобається власний ніс та підборіддя, тому вирішила це змінити. Особливо, коли рідна сестра продемонструвала свій результат після ринопластики.

Віктор Павлік був категорично проти будь-яких втручань у природну красу, але підтримав її рішення та прийняв оновлену дружину, яка почала собі подобатися.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.