Досягла бажаного: “колишня” Притули Леся Нікітюк покинула Україну і подає візу до Канади – таланти їдуть геть

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк перебуває у Польщі та навіть вирішила відкрити візу в Канаду. Підписники не очікували цього й хвилюються, що улюблена ведуча покидає Україну назавжди.

Харизматична ведуча, з приємною зовнішністю та почуттям гумору відразу знайшла свого глядача у світі українського телебачення. Жоден проєкт на Новому каналі неможливо уявити без Лесі Нікітюк. Вона прикраса будь-якого шоу, адже ладна підіймати бойовий дух українцям та дарувати всім тільки приємні, щирі, позитивні емоції.

Зірковий шлях був тернистим та довгим, але дякує долі, що стала тим, ким є зараз. Хіба могла молода дівчина уявити, що зможе розсмішити майбутнього Президента України Володимира Зеленського на “Розсміши коміка”? Хіба могла подумати, що зараз матиме таку всенародну любов та відданість від прихильників? Талант, титанічна праця та віра в себе зробили свою справу.

Розважальний проєкт “Хто зверху?” відкрив двері для роботи на Новому каналі у 2018 році. Зірковий тандем Лесі Нікітюк та Сергія Притули запам’ятався публіці, як один із найуспішніших, адже певний час їм приписували романтичні стосунки, проте це все чутки, а сам Сергій має кохану дружину Катерину.

Леся Нікітюк подає візу до Канади

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram зірка повідомила, що зараз знаходиться у Польщі та вирішила подати документи для візи до Канади. Своє рішення пояснила досить просто:

“Відкриваємо візу до Канади. Як каже моя бабуся – “нехай буде”, – розповіла Леся.

Леся Нікітюк розповіла, навіщо відкриває візу в Канаду

Звичайно сумно, коли ти розумієш, що твій кумир думає покидати рідну Батьківщину, але це не означає, що Леся збирається жити в іншій країні. Скоріше за все, це зроблено для цілей подорожі чи певних робочих моментів.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?