Приховує статус нареченого: чому Володимир Остапчук не носить обручку – соромиться нової коханої Полтавської?

Поки 22-річна обраниця Володимира Остапчука Катерина хизується новою обручкою, сам чоловік приховує свій статус нареченого й ніде не з'являється з цим атрибутом на пальці. В чому ж причина?

Журналістка Катерина Полтавська усіляко демонтує свій новий статус нареченої, а от її обранець навпаки, ніде не з’являється з обручкою на руці. У своєму блозі в соціальній мережі Instagram молода дівчина у формі сарказму відповіла на це питання.

За її словами, чоловік постійно знімає Instagram-stories лівою рукою, тому обручка просто не попадає в об’єктив камери телефона. Але найцікавіше те, що і на світських заходах Володимира не побачиш у статусі нареченого. Прикраса не видніється на його безіменному пальці.

Катерина Полтавська відповіла, чому Володимир не носить обручку

Чи то шоумен соромиться своєї нової коханої, чи то просто не хоче привертати зайвої уваги достеменно невідомо. Після розлучення з Христиною Горняк швидко знайшов заміну колишній, тому, можливо, цей фактор теж відіграє велику роль.

Нова дівчина Володимира Остапчука

Христина зізналася, що розірвання шлюбу пережила досить важко, проте причину цього спільного рішення вони вирішили не повідомляти. Нещодавно приголомшила зізнанням, що переживає важкі часи. Користувачі соціальної мережі Instagram переконані, що мова йде про поділ нажитого майна за період сімейного життя. Жінка переконана, що правда на її боці й скоро все вирішиться.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук вдвічі був одруженим чоловіком. Шлюб з першою дружиною Оленою Войченко закінчився досить скандально та емоційно. Колишня зізналася, що Володимир став справжньою зіркою, почав задаватися та продовжував неодноразово їй зраджувати.

Сам Остапчук заперечував усі звинувачення, які лунали в його адресу. Відомо, що шоумен має двох дітей від цього союзу: доньку Емілію та синочка Евана, яких бачить дуже рідко через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.