Донька Полякової розповіла, скільки грошей витрачає на місяць в Британії: “Просто неможливо вижити”

Українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок разом зі своїм чоловіком бізнесменом Вадимом Буряковським. Та нині обидві дівчини живуть у Англії, де навчаються жити самостійно.

Старша дочка Полякової Маша вже зовсім доросла, нещодавно дівчині виповнилося 18 років. І вже пів року вона живе самостійним життям за кордоном, навчається в університеті та влаштовує своє особисте життя. Марія пішла характером у свою зіркову маму, вона також дуже скандальна та вже неодноразово потрапляла у різні конфліктні ситуації. І найголовніше те, що дівчина сама часто створює інфоприводи, які стають популярними у мережі та створюють розголос та плітки.

Маша Полякова

Так, нещодавно Маша Полякова розповіла про свої фінансові витрати та проблеми. Звісно, що в Англії життя зовсім інше, і бюджет там потрібен інший. Ціни європейські, рівень життя вищий та зовсім інші потреби. Так, і Марія вже встигла пізнати різницю між життям в Україні та у Лондоні.

Днями стало відомо, що Маші не вистачає грошей на свої бажані речі та на те, щоб погуляти так, як вона звикла у своїй рідній країні.

“На життя тут я витрачаю приблизно тисячу фунтів і це без розваг. Тут на меншу суму просто неможливо вижити” – розповіла Маша.

Також дівчинка розповіла, що вона відмовилась від походів у ресторани, не дозволяє собі в будь-який час зайти до магазину і підібрати речі, а також тепер молодша Полякова не їздить на таксі, оскільки це дуже дорого у Лондоні.

“Я раніше дуже часто купувала речі в Україні, могла легко зайти до магазину, та купити собі щось, ну а тут я цього майже не роблю. У мене все йде на їжу і на транспорт. Та й на таксі я не їжджу, бо тут це занадто дорого” – зізналась Полякова.

Полякова розповіла про свій бюджет

Тож, тепер відомо, що батьки дають гроші Марії на побут, а ось на якісь розваги дівчина може заробити завдяки соціальним мережам.

Схожі статті

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.