Андрій Данилко несподівано висловився про подругу Аллу Пугачову: “Дуже їй зобов’язаний”

Андрій Данилко відомий український артист, співак та комік, який більш відомий, як Вєрка Сердючка. І саме через свій яскравий образ, він здобув шалену популярність в двох країнах.

Раніше Сердючка виступала і в Україні, і в росії, й була справжньою зіркою, адже її образ був та залишається єдиним та неповторним. Оскільки перевдітих чоловіків не сильно гарно сприймають у нинішньому суспільстві, та образ Сердючки все ще залишається актуальним. Бо його полюбили десятки років тому та поважають досі.

Вєрка Сердючка

Але були й періоди засудження Вєрки, наприклад, коли вона виступала на Євробаченні та співала свою пісню, то її дуже сильно засудили через фразу, якої насправді в пісні не було. Тоді на співака накинулись всі колеги з росії. Але й були ті, хто навпаки підтримав Данилко. І руку допомоги йому тоді протягнула Примадонна, яка не стала мовчати, коли її друга почали засуджувати та звинувачувати.

Відомо, що Алла Пугачова та Андрій Данилко давно товаришують та мають дійсно гарні стосунки. Вони завжди можуть підтримати одне одного, тому, не дивно, що спілкуються й тепер, коли в Україні відбуваються такі жахливі події. Данилко дійсно підтримує зараз Примадонну, коли черга критики з боку російських колег дійшла до неї.

Тож, контакту вони не втратили, тому що дружба немає меж, немає війн та боротьби. І справжні друзі показують себе саме у таких ситуаціях, які можуть довести, що це почуття може існувати ціле життя і ніякі перепони не можуть його зламати. А відомо, що дружбу, як і любов знайти складно. Тому вона так цінна для кожної людини.

Сердючка і Пугачова

Таким чином, Данилко підтримує Пугачову зараз, і вважає, що він зобов’язаний це робити, адже це є частиною дружби і це його борг, як справжнього друга. Тому, така позиція заслуговує на повагу.

Схожі статті

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?