Битва титанів: Супермама чи Супербабуся – яке телешоу найбільше полюбилося українцям і перевершило “Холостяка”

Телеканал СТБ — це справжній клондайк розважальних шоу. Протягом багатьох років випускалось безліч проектів. Читайте далі про найбільш популярні зараз шоу серед українців.

Сценаристи популярних розважальних телешоу постійно продокують ексклюзивні сюжети для своїх проектів. Наразі дуже складно зацікавити авдиторію та втримати її увагу. Адже під час створення концепції нового телешоу надзвичайно складно обрати те, чого ще не знімали до цього. Попри такі складнощі, сценаристи все одно знаходять спосіб порадувати глядачів цікавим контентом. Останнім часом в топі найбільш популярних проектів від телеканалу СТБ — це “Супермама” та “Супербабуся”. Судячи з назви, стає зрозуміло, що дещо спільне в цих програмах є. Сьогодні ми дізнаємось яке із цих двох шоу полюбилося українським глядачам найбільше.

“Супермама”

“Супермама” – це популярне українське розважальне шоу, що виходить на телеканалі СТБ. Його суть максимально проста: всього є чотири учасниці, які ходять одна до одної в гості. Головна мета цих зустрічей — це побачити як живе та виховує дітей кожна із мам. В кінці кожного випуску учасниці виставляють від одного до десяти балів у таких категоріях, як хазяйновитість, виховання дітей та самореалізація. Прикметно, що аналізує спосіб життя та підхід до дітей психолог Дмитро Карпачов. Він дає кожній мамі поради щодо виховання дітей, конструктивно критикує прорахунки та хвалить досягнення. Головний приз проекту — срібний браслет та звання супер мами.

Головний приз у проекті Супермама
Головний приз у проекті Супермама

“Супербабуся”

“Супербабуся” – це ще одне українське розважальне телешоу, яке виходить на телеканалі СТБ. Формати шоу, умови участі та навіть психолог нічим не відрізняються від вищеназваного проекту. Єдина відмінність — це участь не мам, а бабусь. Крім того, приз також зазнав змін: замість браслету супербабуся отримує брошку із логотипом проекту.

Головний приз у проекті Супербабуся
Головний приз у проекті Супербабуся

То яке шоу б’є всі рейтинги?

Спочатку важливо зазначити, що проект “Супермама” вперше з’явилось на телеекранах у 2020 році й налічує вже 5 сезонів. Із програмою “Супербабуся” ситуація інакша. Перший випуск шоу вийшов у світ аж у 2022 році, і наразі відзнято 2 сезони. Зрозуміло, що із першим шоу глядачі знайомі дещо довше. Якщо аналізувати перегляди випусків на YouTube, то в середньому один випуск “Супермами” налічує від 900 тисяч, до двох, а то і трьох мільйонів переглядів. У той час, відео “Супербабусі” збирають до мільйона переглядів. Із цього робимо висновок, що у цьому змаганні перемогли мами.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.