Глава МОЗ спочатку пішов на карантин, а тепер ймовірно йде у відставку: у Зеленського погодили відставку Степанова

Непрозорі витрати з ковідного фонду, незрозумілі кадрові призначення в обхід відкритого конкурсу та процедур, слабка підготовленість вітчизняної медичної системи до другої хвилі епідемії на COVID-19 ставить перебування міністра охорони здоров'я у кріслі під сумнів.

Більше того, як розповів депутат від “Голосу” Ярослав Железняк, а також волонтерка Оксана Сухорукова, в Офісі Президента й зі самим Президентом уже узгоджене питання звільнення Степанова з посади міністра охорони здоров’я.

Депутат сказав, що ще 13 листопада у Кабміні підписали документ, який дозволить розпочати процедуру звільнення міністра.

Степанов відвідує в лікарні хворих
Степанов відвідує в лікарні хворих

Тоді міністр дізнається, що голоси на його звільнення вже є, так ще й запасом. Після цього він йде “на лікарняний”,– розповів Ярослав Железняк.

Волонтерка Оксана Сухорукова, яка 13 листопада взяла участь у нараді в Офісі Президента, підтвердила цю інформацію, хоч в заяві Железняка не назване прізвище.

По тому, хто наступного дня захворів на ковід  і пішов на лікарняне можна зрозуміти, про якого міністра йдеться.

16 листопада Максим Степанов дав коментар Радіо свобода.

У мене не було розмов ні з ким на цю тему. Я повністю сконцентрований на роботі і конкретних результатах, – сказав він.

Своєю заслугою головний медик вважає відновлення лабораторних центрів і збільшення майже у чотири рази ліжкомісць, половина яких з підведеним киснем.

Він заявив, що  його відставку ініціює фракція «Голос». «Я для них дуже «незручний»,- наголосив міністр.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.