Categories Новини

Як Таюне вдалося приховати свою вагітність: великий секрет таємної дружини Олега Винника розкрили раптово

Бек-вокалістка Олега Винника Таїсія так само приховує деталі особистого життя від публіки. І хтоб міг подумати, що це стане однією з причин, завдяки яким фанати дізнаються правду.

Тривалий час шанувальники Олега Винника безуспішно намагалися встановити особистість його дружини. Сам артист стверджував, що він холостякує і благовірної в нього немає. Але чим далі заходила справа, тим менше фанати вірили в сказане.

Таюне народила від Олега Винника сина

А з часом аудиторія помітила, що артист неабияким чином взаємодіє зі своєю бек-вокалісткою. Їхній зв’язок був помітний навіть зі сцени під світлом софітів, а красуня, як з’ясувалося, працювала на виконавця так довго, що в голови  глядачів приходив лише один висновок — Олег мав любовні стосунки з нею.

Таюне народила від Олега Винника сина

Таюне народила від Олега Винника сина

Незабаром журналісти вирішили з’ясувати для себе все і рушили до рідного села співака. Жителі прекрасно йшли на контакт з пресою і досить швидко розповіли, що їхній колишній односельчанин Олег Винник одружився на Квітці Таюне в юності, зіграв два весілля у своєму та її селі, а згодом рушив разом з коханою в еміграцію.

Молода пара переїхала в Німеччину, і нібито там у вокалістки народився від артиста син Юліан. Саме так їй вдалося приховати факт своєї вагітності у минулому від аудиторії. Журналісти ТСН були неабияк вражені почутим.

Примітно, що пізніше Олег давав інтерв’ю для німецького видання, в якому також зазначив, що у нього є кохана дружина та дитина. Подейкують, що Юліан залишився жити в Німеччині. І це не дивно, адже у Олега є квартира в Берліні, а також студія звукозапису. Зараз хлопцю має бути приблизно 16-18 років, що робить його вже достатньо самостійним.

Ба більше, декілька років тому папараці навіть сфотографували виконавця разом з його спадкоємцем під час відпочинку. Однак, зблизька зробити фото Юліана не вдалося, адже кадри робилися таємно. Юліан свідомо обрав непублічний образ життя, адже знайти його акаунт в соціальній мережі Instagram чи Facebook неможливо. Тим часом Таюне не дає жодних інтерв’ю і ніяким чином не натякає на свій зв’язок з Олегом Винником.

Навіть після виходу сюжету повелитель вовчиць не підтвердив даної інформації, і єдине, що змінилося — артист припинив говорити, що він холостяк.

Share