Покинув росію і не повертається : де зараз перебуває пародист Максим Галкін – без Пугачової та дітей

Відомий пародист, шоумен та хороший сім'янин Максим Галкін один із найперших знаменитостей, хто публічно засудив все те, що відбувається в Україні. Він покинув росію і тепер гастролює різними країнами світу.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України багато сучасних зірок показала своє справжнє обличчя. Поки одні росіяни активно підтримують свою “могутню” армію, шоумен Максим Галкін разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою активно засуджують всі дії російської сторони.

Неодноразово публіка пророкувала, що шлюб з Примадонною виявиться недовготривалим, адже вважали, що Галкін знайде собі молодшу, красивішу та невдовзі покине легендарну співачку. Проте з часом всі зрозуміли, що помилялися, а з роками їхній шлюб набував нових яскравих моментів та зробив тільки ближчим до своєї половинки.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Максим Галкін та Алла Пугачова

Відомо, що після 24 лютого подружжя перебралося жити до Ізраїлю. Разом виховують неймовірних двійнят: семирічних Лізу та Гаррі, які зростають творчими, допитливими та дуже схожими на зіркових батьків.

У серпні 2022 року Алла Пугачова повернулася в росію, але незабаром знову покинула країну. Ширилися плітки, що їхніх дітей почали цькувати у школі за прийняту позицію у війні Галкіна та його дружини, а тому ймовірно, що саме в Ізраїлі зіркове подружжя залишиться жити остаточно.

Де зараз знаходиться Максим Галкін?

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram пародист часто повідомляє, де знаходиться та в якій країні чекати його з новим концертом. Цього разу захопив красим виглядом Сан-Франциско. Саме там перебуває зірка наразі.

Анонсував, що на прихильників 7 червня чекає неймовірний виступ в Ніцці, тому з нетерпінням буде чекати цієї важливої події. А сьогодні всі зможуть насолодитися приємною атмосферою та харизмою артиста саме в Сан-Франциско, куди всіх запрошує.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?