“Я радий, що вони в Україні”: Володимир Зеленський про свою сім’ю та дітей – де навчаються нащадки Зеленських

Президент України Володимир Зеленський зворушив зізнанням, як сильно любить дружину та дітей, не уявляючи свого життя, без них. Розповів, де живуть та навчаються його нащадки.

Сильний, вольовий, люблячий чоловік та батько, а також відданий патріот своєї Батьківщини. Саме таким сприймають свого найкращого Президента України Володимира Зеленського.

Союз двох сердець Володимира та Олени справжній взірець та приклад, яким має бути справжнє кохання, що переживе і відчай, і горе, а також радість, сміх та невимовне щастя. На долю подружжя припало чимало випробувань, адже темні часи настали для всього народу України.

В
Володимир та Олена Зеленські

Зеленський справжній боєць, який не втік, не здався та продовжує робити все для нашого щасливого майбутнього на рідній землі. Хіба міг тоді талановитий актор гумористичного жанру уявити, що стане справжньою “Людиною року”? Хіба міг навіть на секунду усвідомити, як буде потрібним всій Україні? Зараз бачимо саме такі факти на обличчя.

Відомо, що Володимир та Олена з Кривого Рогу. Після того, як жінка потрапила навчатися до гімназії, де вже перебував її майбутній обранець, розпочалася їхня історія кохання. Чоловік не приховував, що Кияшко йому сподобалася ледь не з першого погляду, а от дівчина була холодною та не звертала належної уваги на всі залицяння.

Проте спільні інтереси, щирі розмови, однакові смаки в музиці довели, що між ними вже не просто дружні відносини. Тепер це міцна родина, зі щирими почуттями, без фальші та гри на публіку.

Де знаходяться діти Володимира та Олени?

Президент України довів до сліз своїм зізнанням, як сильно любить свою дружину та дітей і не уявляє свого життя без сім’ї. Розповів, що всі знаходяться в Україні й дуже цьому задоволений. Кирило продовжує ходити до школи, а старша вступила до українського вишу за гуманітарним напрямком, але яким поки не відомо.

“Я їх люблю. Безумовно, свою дружину, дітей. Вони головні люди для мене. Важливо їх не підвести. Я радий, що вони в Україні, що вони навчаються в українських вишах. Це дуже важливо для Президента держави. Я пишаюсь, що мені так нескінченно пощастило з сім’єю та країною”, – розповів Володимир.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.