Categories Новини

“Подала особливий сигнал”: 75-річна Софія Ротару потрапила в гучний скандал на день народження онука

Знаменита українська співачка Софія Ротару потрапила у гучний скандал проти своєї волі, і на цей раз відповідальність лежить на російській пресі. Усі деталі в нашій статті.

Після 24 лютого фанати творчості Софії Михайлівни Ротару з нетерпінням очікували на те, що вона публічно заговорить про свою позицію. Однак, артистка не поспішала з даним кроком, і подала голос лише через тиждень. Але легенда української естради зайняла досить тверду позицію, що не на жарт розлютило росіян.

Софія Ротару потрапила в гучний скандал

Софія Ротару потрапила в гучний скандал

Софія Михайлівна не є активним користувачем, а тому майже не взаємодіє зі своїми шанувальниками через соціальні мережі. Втім, артистка регулярно реагує на найгучніші новини, які стосуються України, і таким чином дає кожного разу зрозуміти, що засуджує ті чи інші кроки зі сторони противника.

Але навіть дана модель поведінки не вберегла Софія Михайлівна від скандалу, який містить мовний елемент. Нещодавно її 29-річний онук Анатолій святкував свій день народження. Втім, протилежна сторона вирішила, що привітання написані артисткою до рідної людини російською мовою — це ніщо інше, як особливий знак.

Софія Ротару потрапила в гучний скандал

При цьому артистка не стала витрачати час на довгі тексти і привітала Анатолія досить коротко та стримано.

Софія Ротару потрапила в гучний скандал

Софія Михайлівна поки що не прокоментувала ситуацію, в яку потрапила, і цілком імовірно, що навіть не стане влаштовувати публічні розбірки.

Нагадуємо, що раніше концертний директор Ротару розповідав про те, що Софія Михайлівна зайняла досить патріотичну позицію, взагалі не виступає, а пропозиції від росіян щодо корпоративів до неї навіть не надходять, адже вона не бажає подібного і слухати. Подейкували, що артистка евакуювалася весною минулого року, але Ротару у цьому питанні серйозно здивувала своїх шанувальників, адже на свій день народження вийшла на зв’язок з рідного села і повідомила, що знаходиться на своїй батьківщині та на своїй землі.

Артистка створила фонд, який займається допомогою сім’ям військових і на день народження та річницю смерті свого чоловіка знаходилася на кладовищі, де він похований.

Share