Прем’єр-міністр Шмигаль пригрозив повним локдауном після карантину вихідного дня: “Чекають складні часи”

Денис Шмигаль попередив про повторне введення повного локдауну у разі недотримання громадянами карантину вихідного дня.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час виступу у Верховній Раді наголосив, що за умови недотримання карантину вихідного дня, вже через місяць Україна повернеться до весняного сценарію 2020 року.

Саме такий сценарій зараз переживають Франція, Італія, Німеччина та інші країни Європи.

Денис Шмигаль зауважив, що важливо дотримуватися карантину вихідного дня, оскільки кількість місць для хворих на коронавірус стрімко зменшується. І це з урахуванням того, що уряд вже збільшував кількість ліжко-місць удвічі шляхом відкриття польових шпиталів.

Denys Shmygal u Verhovnij Radi
Денис Шмигаль у з доповіддю у Верховній Раді щодо ситуації з коронавірусом

Прем’єр-міністр України зазначив, що у разі недотримання громадянами заходів безпеки, країна отримає перші 20 тисяч хворих вже через місяць. Про це Денисові Шмигалю повідомили аналітики з РНБО.

Поки що Уряд не запроваджуватиме жорстких обмежень. Діятимуть лише ті, що стосуються карантину вихідного дня. За їхніми підрахунками такі заходи мають стабілізувати ситуацію в країні та обмежити число інфікованих до 12 – 15 тисяч на добу.

За умови збільшення кількості хворих, керівництво країни вводитиме жорсткий карантин. У випадку неефективності такого рішення на Україну очікує повний локдаун.

Денис Шмигаль попередив українців, що взимку країну очікує важкий період. Особливо це стане помітним, якщо не спрацює варіант з карантином вихідного дня і кількість хворих зростатиме навіть за таких умов.

Прем’єр-міністр розраховує побачити перші результати введення карантину вже через два тижні. І закликає громадян дотримуватися правил безпеки та виконувати умови карантину.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.