|
25.03.2023 16:06

На ринку з речами: шоумен Володимир Остапчук знайшов нову роботу у Львові – невже з телебаченням покінчено?

Автор: Юлія Ящук

Володимир Остапчук щільно прикутий до уваги всіх ЗМІ та підписників у його Instagram. Це й не дивно, адже зірка через скандальні розлучення потрапляв у центр усіх обговорень.

Довго в холостяцькому статусі ніколи не перебував, тому відразу після розставань з колишніми жінками знаходив нове кохання. Так сталося і цього разу. 22-річна Катерина Полтавська стала новою обраницею телеведучого. Цікаво, що молода журналістка усіляко демонструє свою обручку, яку подарував Володимир, а сам шоумен ніколи не з’являвся у цьому атрибуті нареченого.

Нова обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Катерина з певним сарказмом пояснила, чому так відбувається. За її словами, чоловік знімає відео лівою рукою, тому в об’єктив камери обручка не потрапляє. Проте найцікавішим є те, що й на світських заходах його теж не побачити з цим весільним знаком на безіменному пальці. Чи то Володимир не хоче привертати зайвої уваги, чи то досі переживає за розлучення з попередньою дружиною Христиною достеменно невідомо.

Володимир Остапчук знайшов нову роботу

У своєму блозі в соціальній мережі Instagram Володимир Остапчук розповів, що знаходиться у Львові зі своєю новою дівчиною Катериною.

Пара активно проводить час, гуляє, розважається та насолоджується один одним в ці неймовірні, теплі та прекрасні весняні дні. Шоумен зміг здивувати підписників новою світлиною, де постав на ринку з різною купою речей. Невже успішній кар’єрі ведучого прийшов кінець і Остапчук буде працювати в ринковій індустрії моди?

“Ставайте на картонку”, – підписав фото Володимир.

Володимир Остапчук знайшов нову роботу

Звичайно чоловік ніколи не покине свою улюблену справу життя, а світлина більше жарт, аніж сприйняття чогось серйозного.