Categories Новини

33-річна Ксенія Мішина забрала єдиного сина Платона та поїхала за кордон: на акторку в США чекає Еллерт?

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина повідомила про те, що рушає разом зі своїм сином за кордон. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Ксенія Мішина є доволі досвідченою у подорожах і не відмовляє собі у поїздках за кордон. Компанію їй завжди складає її єдиний син Платон. Минулого року таких поїздок стало набагато більша. Окрім того, що екс-холостячка активно бере участь у іноземних проєктах, вона обожнює отримувати нові враження, а туризм — це скарбниця для любителів нових відчуттів.

Ксенія Мішина забрала єдиного сина Платона та поїхала за кордон

Нещодавно акторка знову поділилася зі своїми шанувальниками новинами щодо її переміщенням країнами світу. Ксенія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своїм сином, який тримає в руках українські паспорти та квитки. Сімейство буде летіти на літаку, а отже переліт відбувається за межами України.

Ксенія Мішина забрала єдиного сина Платона та поїхала за кордон

Однак, місце їхнього призначення Мішина поки що не вказує. Також артистка опублікувала декілька кадрів з готелю та міста.

Нагадуємо, що не так давно навколо Ксенії Мішиної здійнявся скандал. Акторка втратила 9 кілограмів та активно займалася спортом впродовж декількох місяців, що дало їй неймовірні результати. Однак частина шанувальників зовсім не вподобала нову фігуру знаменитості, вказавши на те, що вона не жіночна та нагадує чоловіка.

Ксенія вже декілька разів закликала користувачів мережі поставитися з розумінням до її бажань та розумінням естетики, і притримати критичні зауваження при собі. Втім, поки що акторку продовжують активно хейтити під її публікаціями і залишати негативні відгуки.

Тим часом її колишній обранець Олександр Еллерт перебуває в Сполучених Штатах Америки. Чоловік емігрував ще минулого року і після цього жодного разу публічно не згадував про Ксеню Мішину, хоча до цього неодноразово говорив про свої наміри повернути красуню. Зараз обидва поводяться дуже стримано у питаннях, що пов’язані з їхнім минулим і просять своїх підписників не нагадувати про роман. Однак, шанувальники досі вірять, що акторка та гуморист зможуть помиритися та спробувати побудувати стосунки ще раз.

Share