“Вона тільки з прослушкою говорила”: MamaRika вперше розповіла, як Оксана Марченко обманювала фанатів

Знаменита українська співачка MamaRika вперше прокоментувала поведінку Оксани Марченко та розповіла про те, який досвід спілкування мала з телеведучою раніше.

Відома українська телеведуча Оксана Марченко втекла з України 16 лютого минулого року. Тоді ж глядачі трактували даний вчинок як ознаку того, що повномасштабне вторгнення може з великою імовірністю таки статися. І вже через тиждень ці тривоги були абсолютно виправдані.

MamaRika вперше розповіла, як Оксана Марченко обманювала фанатів

MamaRika вперше розповіла, як Оксана Марченко обманювала фанатів

В Україні Оксана залишила свого чоловіка-олігарха Віктора Медведчука, який на той момент перебував під домашнім арештом, а також сина Богдана. Єдина дочка знаменитості Дарина на той момент навчалася в москві. Тамже проживає і її падчерка Ірина.

Вперше показатися перед українською публікою Оксана Марченко наважилася, коли стало відомо про затримання її чоловіка, що обвинувачувався у втечі з під домашнього арешту та спробі втекти за кордон. Окрім відвертих глузувань з промови телеведучої, в мережі також почали активно ширитися обговорення щодо зовнішності Марченко.

Користувачі звернули свою увагу, що вона не закривала очі і майже не ворухнула жодним м’язом обличчя, а тому подумали, що або перед ними постала несправжня телеведуча, або ж вона пройшла невдалу пластичну операцію.

Після цього зірки почали активно пригадувати, якою Оксана Марченко була до 2014 року, коли пропагувала любов до української мови та була ледь не найзнаменитішою телеведучою в шоу-бізнесі. Зокрема, нещодавно своїми враженнями поділилася співачка MamaRika:

“Там уже все. Чм*нька. Вона мене завжди дратувала, завжди мене, бл*ть, дратувала вона! Вона не здатна була від себе сказати жодного слова. Всі казали, що вона тільки з підслушкою говорила. Вона не мала жодного речення, сказаного від себе. Так, так, я думаю, так. Там прямий зв’язок був з пеклом. Нарешті ти вже бачиш, хто є хто. Так складається, що у критичні моменти все розкривається”, – сказала MamaRika у підкасті Stand up Battle Club.

Варто відмітити, що останнє звернення Оксани Марченко до публіки, яке було опубліковано минулого року 1 січня викликало шквал критики, адже містило приховане попередження.

Схожі статті

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.