“Не робив мені пропозицію два місяці”: Маша Єфросиніна розповіла, як коханий наважився їй освідчитися

Яскрава та дещо скандальна телеведуча Маша Єфросиніна ексклюзивно для проєкту "Дорослі дівчата" розповіла, як майбутній чоловік наважився їй освідчитися. Найцікавіші подробиці далі.

Створення сім’ї вважають важливим та відповідальним кроком. Більшість дівчат мріють мати красиве весілля з відповідальним, статним, а найголовніше коханим чоловіком. Проживати щасливі моменти разом, ділитися найпотаємнішим та допомагати одне одному дуже важливо в наш час.

Маші Єфросиніній пощастило, адже крім успішної кар’єри, реалізувалася як дружина та мама. Проте для того, аби схопити бажане щастя до своїх рук пройшла чимало випробувань та внутрішніх бар’єрів.

Відверто у спільному проєкті з Ольгою Поляковою “Дорослі дівчата” телеведуча розповіла, як розпочалася їхня історія кохання. Познайомилося майбутнє подружжя в Ялті. Молода дівчина у 22-річному віці просто відпочивала з подругами. Доленосна зустріч відбулася біля одного кіоску. Відверто зізналася, що це єдиний чоловік, якому вона наважилася написати першою, адже Тимур після спільної ночі просто зник.

Маша, наче зараз пам’ятає, як сидить у свій день народження, готується до знакової події вручення нагороди й думає, що не хоче піти на світський захід сама, тому запропонувала Хромаєву скласти їй компанію й той погодився.

Пара довго зустрічалася та невдовзі почала жити разом. Їм було добре, комфортно, спокійно один з одним. Здавалося, що ніщо не зможе зіпсувати цю ідилію, але сталося те, до чого зірка аж ніяк не готувалася. Маша завагітніла. Пара не планувала дітей, створення родини.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Єфросиніну взяв шок, була в істериці та паніці, адже уявляла зміни в її житті, які чекають попереду, проте про аборт навіть не думала. Відразу знала, що залишить дитину та буде народжувати від коханого чоловіка. Час йшов, молода вагітна дівчина чекала пропозиції, але Тимур мовчав цілих два місяці після цієї новини.

Якось закохані сиділи в ресторані, де її обранець просто в розмові запропонував вийти за нього заміж. Єфросиніна довго чекала на ці слова, тому звичайно без ніяких сумнівів погодилася. Зараз пара має двох прекрасних дітей: старшу доньку Нану та молодшого сина Олександра.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?