Володимир Остапчук вперше розповів про своє друге розлучення з Христиною Горняк: “Я пішов до психолога”

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук минулого року розлучився вдруге. Втім, на цей раз не давав жодної інформації пресі про проблеми у шлюбі.

Новина про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк була вражаючою для більшості шанувальників пари. Подружжя, здавалося, знаходилося у досить гармонійних стосунках, і навіть не думало про розставання.

Телеведучий та нотаріус давали ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідали про плани стати батьками та переїхати до приватного будинку, який вони будували разом. Що саме стало причиною раптового розлучення обидва змовчали.

Володимир Остапчук і Зристина Горнякам не живуть разом
Володимир Остапчук розповів про процес розлучення з Христиною Горняк

Володимир Остапчук вперше розповів про своє друге розлучення з Христиною Горняк

Однак, повідомленню про це рішення передував неймовірно гучний скандал з Оленою Войченко. Після ряду звинувачень Володимира до колишньої дружини, яка увезла їхніх спільних дітей в Канаду, остання вирішила розповісти усій Україні про те, яким чоловіком був телеведучий. Олена розповіла про психологічні проблеми у Володимира, а також попсувала репутацію Христини.

Володимир Остапчук вперше розповів про своє друге розлучення з Христиною Горняк

Зіркове подружжя не стало мовчати і також поділилося своїми звинуваченнями на адресу Олени. А вже через декілька місяців користувачі мережі дізналися, що неймовірно закохані Володимир та Христина вирішили закінчити свої стосунки. Ба більше, нещодавно шоумен зізнався, що таки пішов до психолога, як йому радила колишня дружина.

“Я, особливо після певних змін у особистому житті, пішов до психолога. Я й раніше ходив, потім закинув. Для мене дуже важливо говорити, промовляти” – поділився Остапчук у програмі “Пекельні борошна”.

Примітно, що одразу після розлучення з нотаріусом Володимиру вдалося налагодити стосунки з колишньою дружиною. Далі більше, Володимир публічно вибачився перед жінкою та зізнався що часом переходив усі межі, і не повинен був цього робити.

Одразу після заяви про розлучення Володимир засвітився в Канаді разом зі своїми дітьми, прекрасно провів з сім’єю час, а потім повернувся та почав інтригувати мережу новими кадрами з новою обраницею. На цей раз телеведучий зв’язав себе стосунками з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.