Categories Новини

Екс-холостяк Алекс Топольський розповів про своє ставлення до дівчат після проєкту – Лозовицька посприяла

Головний герой "Холостяк-12" Алекс Топольский відверто розповів, як змінилося його ставлення до дівчат після шоу. Героїні проєкту досі запевняють, що чоловік був нещирим у своїх почуттях.

Неодноразово телеканал СТБ доводить, що по-справжньому відкрити своє серце, душу, відчути тих “метеликів в животі” досить легко. Проєкти “Холостяк” та “Холостячка” стали культовими у світі українського телебачення.

Алекс Топольський – головний герой “Холостяка” 12 сезону. З його слів, він завжди був щирим у своїх почуттях, намагався думати не тільки головою, а й запитувати поради у свого серця. Майбутню обраницю побачив в обліку моделі Катерини Лозовицької. Здавалося, що це чудова партія для будування міцного союзу в майбутньому, але, на жаль, у здогадках помилився. Пара більше не разом.

Алекс Топольський та Катерина Лозовицька на шоу Холостяк

Катерина зізналася, що не отримала належної уваги, чоловічого плеча, яке було на проєкті, адже в житті він був зовсім іншою людиною, аніж на екрані. Час не повернеш, проте це чудовий досвід, який дав поштовх для нового та світлого майбутнього.

Алекс Топольский розповів, як змінилося його відношення до дівчат після проєкту. Участь в шоу для чоловіка виявилася величезним експериментом. Погодьтеся, що не кожен зможе показати себе на камеру, свої переживання, закоханість та справжнього внутрішнього “я”.

Не вибирає жінок тільки за зовнішністю. Став більше придивлятися до жестів, міміки, загальної поведінки, слів. Намагається якомога глибше дізнатися особистість дівчини, її історію життя, допомагаючи розкритися. В ході діалогу прислухається до особистої інтуїції, яка точно може сказати, які відчуття переповнюють зараз, наскільки комфортно та легко у спілкуванні, чи є спільні цілі, бажання, мрії та чи бачить майбутнє з нею.

Нагадаємо, що Алекс Топольський більше не в статусі холостяка. Ім’я нової дівчини залишив в таємниці, проте відомо, що їй 23 роки й в стосунках новоспечена пара перебуває офіційно більше 2-х місяців. Кохана нашого героя дизайнер, має власний бренд одягу жіночої білизни. Цінує її за доброту, щирість, цілеспрямованість, зовнішність та внутрішню красу. Буквально за одну розмову зрозумів, що це його людина.

Share