Categories Новини

Любов — це коли не псуються продукти в холодильнику: Катя Осадча поділилася ідилією в шлюбі з Горбуновим

Телеведучих Юрія Горбунова та Катерину Осадчу вважають найміцнішою сімейною парою у світі українського шоу-бізнесу. Згадаємо історію кохання подружжя та дізнаємося, що для них означає термін "любов".

Всі звикли до того, що зараз Юрій Горбунов та Катерина Осадча щаслива сімейна пара, яка має спільних дітей, намагається жити в злагоді та гармонії, проте декілька років тому публіка була приголомшена зізнанням, що цих двох поєднують не тільки робочі моменти.

Багаторічна співпраця телеведучих в різних шоу талантів, постійна комунікація та взаємодія, спільні інтереси та харизма одне одного сприяли для зав’язання їхнього кохання, а в майбутньому ще й для створення родини.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Відомо, що Юрій та Катерина були в минулих шлюбах до спільного життя. Осадча, бувши молодою дівчиною, вийшла заміж за статного депутата, бізнесмена Олега Поліщука. В результаті цих стосунків з’явився первісток, син Ілля. Проте різні погляди на життя, велика різниця у віці зіграли ключову роль в розлученні.

Горбунов понад 20 років перебував у шлюбі з першою дружиною Людмилою, проте за період тривалості їхніх відносин спільних нащадків колишні не мали. Ходили чутки, що саме ведуча “Світського життя” стала причиною розриву.

У 2017 році публіка офіційно дізналася, що Юрій Горбунов та Катерина Осадча пов’язали себе вузлами шлюбу та поклялися бути в радості, в горі та розділяти всі свої найкращі моменти. Кохання зародилося ще за часів знімань вокального шоу “Голос. Діти”. Зараз подружжя виховує двох спільних дітей: сина Івана та Данила. В майбутньому мріють мати ще й донечку.

Катерина Осадча поділилася секретом щастя

Так, у своєму блозі в соціальні мережі Instagram Катя Осадча поділилася, що для неї означає справжнє кохання. Всі ми пам’ятаємо з дитинства жуйки “Love is” з передбаченнями. Телеведуча у жартівливій формі зазначила, як в наш час вимріюється любов між парами.

Катерина Осадча у своєму блозі в Instagram

“Любов це зробити так щоб не псувалися продукти в холодильнику, який розморожується через дурного й агресивного сусіда”, – підписала світлину Катерина.

Share