“Я вже не повернуся”: Таїсія Повалій публічно розридалася на одній сцені з Басковим після скоєної зради

Знаменита українська співачка Таїсія Повалій вразила співвітчизників цинічним виступом на одній сцені з Миколою Басковим. Яке шоу влаштувала артистка, дізнайтеся в нашій статті

Таїсія Повалій — одна з небагатьох українських артистів, які прийняли сторону росіян. Співачка абсолютно не соромилася своєї позиції, і висловитися у підтримку агресора їй не завадив навіть той факт, що її син хоче жити у незалежній Україні. На батьківщині артистка не була щонайменше рік.

Однак, попри комфортне життя в москві та погані стосунки зі співвітчизниками, нещодавно виконавиця вирішила, що буде доречним пустити сльозу на сцені під час виступу.

Таїсія Повалій заплакала на сцені

Таїсія Повалій заплакала на сцені через тугу за Україною

Так, нещодавно артистка вийшла під світло софітів разом з одіозним Миколою Басковим. У той момент, як співак виконував свою частину композиції, Таїсія Повалій пустила сльозу, а для тих, хто не помітив її “відданості та туги за батьківщиною”, розповіла про те, як розридалася на сцені після перформансу.

“Коль, ну я плакала. Це так зворушливо! Сльози мене тиснули, я довго трималася, а потім не витримала”, – заявила зірка.

Роспропаганда намагається зробити Повалій “жертвою”, яка нібито страждає через те, що її засудили в Україні. Цього разу співачка ностальгувала за минулим, Басков заспівав для неї пісню “Я вже не повернуся”, яку вона колись виконувала разом з ним.

Нагадуємо, що раніше Таїсія Повалій потрапила у небувалий скандал через виконання композиції українською мовою на заході, що був присвячений підтримці війни. Не тільки глядачі, але і колеги артистки в Україні були обурені її поведінкою. Однак, достукатися до Таїсії знаменитостям не вдалося.

Тим часом її дорослий син чесно розповів журналістам, що більше не спілкується з матір’ю, вражений її поведінкою не менше глядачів, і не хоче відповідати за позицію своєї матері перед людьми, адже саме він підтримує свою країну і виступає проти агресії. Таїсія Повалій ніяким чином не коментувала свого слова свого сина. І тим не менш, як помітила аудиторія, поступилася і його присутністю у своєму житті заради того, аби мати можливість і надалі жити в москві та заробляти гроші на території російської федерації.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.