Categories Новини

Чмерковський вразив зізнанням після зради фіналістки “Холостяка” Соломко: “Сама велика помилка в моєму житті”

Знаменитий американський хореограф українського походження Макс Чмерковський вразив зізнанням про те, як насправді відбувалося його участь у романтичному реаліті-шоу.

Не так давно український шоу-бізнес сколихнула новина про зраду маловідомої виконавиці Яни Соломко. Дівчина вперше потрапила на телебачення під час зйомок 1-го сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” і намагалася підкорити серця Макса Чмерковського.

Макс Чмерковський вразив зізнанням

Глядачі були впевнені, що саме їй вдасться стати переможницею, але в останній момент головний герой зробив інший вибір і захотів будувати стосунки з Олександрою Шульгіною.

Такий поворот подій розлютив глядача, але у той самий час подарував прожкту перспективу на довге життя. У зв’язку з тим, що нещодавно Яна потрапила у скандал, адже перейшла на сторону росії та активно виступає для росіян, в інтерв’ю у Макса Чмерковського запитали про його досвід спілкування з дівчатами, а також його думку про те, чи взагалі реально знайти кохання на такому шоу.

Макс Чмерковський вразив зізнанням

Так, у розмові з Анною Олицькою чоловік вперше зізнався, що пошкодував про свою участь одразу, як побачив дівчат. Макс стверджує, що серед них було багато хороших людей, але жодна з них навіть у перспективі не могла зайняти місце у його серці. Тому вибір на користь Олександри він зробив суто заради рейтингів.

“Дві секунди, і я вже зрозумів, що це не моє. Я одразу зрозумів, що це була сама велика помилка у моєму житті. І тепер треба три місяці цією хе*нею займатися. На**г мені потрібні ці стосунки, які почнуться з пояснень, чому я перепробував усіх дівчат. Для мене це взагалі не має ніякого сенсу. Потім в кінці я познайомився з дівчатами. Звичайно, люди були класні, і були хворі на голову. Взагалом були нормальні люди і з ними було приємно спілкуватися. Але стосунків там не було. Я сподіваюся що їй (Саші Шульгіній) дали якийсь трофей. Я був дуже незадоволений кінцівкою, тим як це відбувалося. Я вже не міг дочекатися, коли це все закінчиться. Я вже хотів закінчити цей епізод і все”

Варто відмітити, що Олександра Шульгіна так само, як і головний герой згодом посилилася в Сполучених Штатах Америки. У той момент як усіма улюблена Яна Соломко обрала росію.

Share