Залізла на стіл як пацанка: Володимир Дантес показав, як проводить час з новою коханою Кацуріною

Розлучення Володимира Дантеса з Надією Дорофєєвою стало найбільш нашумілою новиною у світі українського шоу-бізнесу. Проте довго колишнім сумувати не довелося. Обидвоє щасливі у нових стосунках.

Повномасштабна війна, яку розв’язала росія на території України змінила свідомість нашого народу. Статистика доводить, що багато сімейних пар не впоралися з цим надскладним випробуванням, тому найкращий вихід зі складних стосунків бачили тільки в розлученні.

У 2022 році Володимир Дантес та Надя Дорофєєва ошелешили зізнанням, що їхній шлюб давно тріщить по швах, а тому прийняте рішення про розірвання відносин, залишиться незмінним. Дорофєєву звинувачували, що вона стала розлучницею молодої сім’ї Міші Кацуріного та його колишньої Даші, проте відбулася справжня зміна партнерів.

Закохані Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Першою про свої нові стосунки наважилася повідомити співачка Надя Дорофєєва. Часто можна побачити палкі обійми, побачення, романтику з Мішею в її Instagram-блозі. Дантес з Дашею Кацуріною довго не підтверджували чутки про свої зустрічання. Навіть досі намагаються не розповідати всіх подробиць, але в їхніх соціальних мережах бачимо спільний проведений час, романтику, поцілунки та справжню непідробну закоханість.

Володимир Дантес показав, як проводить час з новою коханою

Співак активно веде соціальні мережі, зокрема свій блог в Instagram. У новому відео продемонстрував, як проводить час з обраницею Дашею. Пара у компанії спільних друзів перебувала на невеличкій гулянці, на природі зі свіжим повітрям. Кацуріна, сидячи на столі, посміхалася в камеру своєму коханому.

“П’є горілку і залізла на стіл, щоб поспати”, – підпис відео Дантес.

Володимир Дантес показав, як проводить час з Дашею Кацуріною

Ніякі життєві перепони не стануть на заваді справжньому щастю. Бути коханим та самому кохати дуже важливо в непростий для всіх час.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?