Така хазяйновита: Наталія Могилевська похизувалася, як доглядає за своїм подвір’ям – перша весняна квіточка

Наталія Могилевська, крім успішної співочої кар'єри виявляється хороша господиня, яка вміло тримає дім у повному порядку. Обожнює природу навколо свого дому та живі квіти, які тільки показуються на ззовні.

Народна артистка України Наталія Могилевська народилася 2 серпня 1975 року в Києві. Після закінчення естрадно-циркового училища в столиці, працювала тривалий час акторкою в єврейському театрі “Штерн”.

За роки творчої діяльності змогла стати успішною кар’єристкою та навіть заявила про себе, що гідна бути професійною танцівницею. Двічі брала участь в проєкті “Танці з зірками”, де у 2017 році з партнером Ігорем Кузьменком вибороли такий заслужений кубок переможців.

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко

Цього року, у День святого Валентина розсекретила ім’я свого нового коханого. При неймовірних обставинах його звуть Валентин. Того дня новоспечена пара святкувала відразу подвійне свято. У багатьох своїх інтерв’ю Наталія розповідала, що довго перебувала у статусі холостячки, тому саме війна подарувала зірці справжнє щастя в особистому житті.

Наталія Могилевська відкрила огляд на свої нестаріючі ключиці
Співачка Наталія Могилевська

Свій цікавий шлях у співочій ніші розпочала у 1995 році за підтримки Юрія Чубицького. Вже через два роки плідної праці змогла презентувати свій перший альбом з простою, але водночас оригінальною назвою “Ла-Ла-Ла”.

Хазяйновита Наталія Могилевська

Відомо, що артистка багато років проживала в центрі Києва, проте вирішила перебратися ближче до природи в будинок, з неймовірним краєвидом на Дніпро. Жінка насолоджується тишею навколо та свіжим повітрям. Двоповерховий дім, невеличких за площею розмірів, знаходиться за парканом.

Нещодавно у своїй соціальній мережі Instagram похизувалася, що обожнює квіти та любить доглядати за садом у власному подвір’ї. Зірка прекрасна господиня, яка прагне, аби життя було наповнене не тільки кар’єрою, а й домашніми справами.

“Не лайкайте, якщо не розумієте. Перша весняна квіточка, яка виросла в моєму дворі. Які квіти вже розквітли у вашому садочку? А які ще очікуєте з нетерпінням?”, – підписала світлину Наталія.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.