“Дуже люблю поїсти”: фіналістка “Холостяка-12” Саша Мудра поділилася, чим харчується – не по кишені холостяку

Смачна їжа здатна приносити велике задоволення та бадьорий настрій на весь день. Якщо в раціон включити ще й корисні продукти, то отримаємо здоровий зовнішній вигляд. Дізнаємося, що полюбляє Саша Мудра.

Головний проєкт про кохання “Холостяк-12” показав, що отримати популярність можна дуже легко, а зберегти почуття вдається далеко не кожному. Холостяк Алекс Топольський відчував сильну симпатію до Олександри Мудрої.

Дівчина запальна, емоція та дещо скандальна. На шоу стала справжнім об’єктом всіх суперечок. Учасниці неодноразово звинувачували фаворитку Топольського в нещирості, грі та лицемірстві. Алексу було образливо це чути. Не розумів, чому дівчина, яка справді йому подобалася викликала стільки негативних емоцій навколо.

Фінал проєкту “Холостяк-12” пройшов доволі неочікувано, адже головний герой зробив вибір на користь іншої дівчини. Переможницею стала модель Катерина Лозовицька. Глядачі підозрювали, що Алекс насправді кохає Сашу, але не хотів натрапити на хвилю хейту, тому обрав Катю.

Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра?
Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра

Час не повернеш. Кожен з героїв цієї романтичної історії живе своїм життям, розвивається, працює та вдячний долі за такий неймовірний досвід.

Відомо, що Олександра Мудра у зв’язку з повномасштабною війною в Україні, розпочала нове життя в Нью-Йорку. Мріє стати відомою акторкою і вже впевненими кроками прямує на зустріч до цілі. Навчається в спеціальній школі акторської майстерності й дуже тішиться першими результатами.

Раціон Саші Мудрої

У своєму блозі в соціальній мережі Instagram ексклюзивно розповіла, що дуже любить смачно поїсти. Поділилася своїм звичним раціоном на день. Сніданок у дівчини один вже багато років  – вівсяний млинець. На обід любить їсти м’ясо, адже після тренувань у неї перед очима тільки соковитий стейк.

Зізнається, що дуже любить ситно попоїсти. Якщо обирати між чимось та їжею, то вибір на 99,9% припаде саме на смаколики. На гарнір віддає перевагу: бататі, броколі, кіноа, вареній кукурудзі. На вечерю любить готувати рибу, овочі та безмежно обожнює солоні огірки.

Саша наголосила, що сумує за українською кухнею, особливо домашньою, яку готує матуся з любов’ю та ніжністю. Згадує смак борщу, пирогів, а ще не забуває про бабусині консервації.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.