Categories Новини

Колишня підлегла Потапа вразила заявою про його невірність Насті Каменських: “Зраджував своїй дружині”

Виконавиця GIP C опублікувала скандальний відривок зі свого інтерв'ю, в якому розповідає, як Олексій Потапенко схиляв її до стосунків з ним, перебуваючи у шлюбі з Настею Каменських.

Навколо стосунків та шлюбного життя Насті Каменських і Потапа завжди ходило немало чуток. Втім, подружжя ніколи не потрапляло у гучні скандали. Принаймні, досьогодні.

Колишня підлегла Потапа вразила заявою про його невірність

Колишня підлегла Потапа вразила заявою про його зради

Так, нещодавно виконавиця GIP C, яка працювала разом з продюсером у його компанії “MOZGI Entertainment” оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок з інтерв’ю, в якому вона розповідає про те, як репер намагався схилити її до любовних відносин і як поводився при дружині.

“Я припускаю, що конкретно мене взяли, тому що щось чухалося в штанях. Як пояснити тоді наші величні розмови в неробочий час вночі з лисим Льошею (Потапом) мені не зрозуміло. Він мені говорить: “Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були… І ось так”. Я кажу: “Це зараз прямо пропорційно моїй майбутній кар’єрі у гурті?”. А він каже: “Прямо перпендикулярно”. Я сиджу і думаю: класно поговорили, супер! Я взагалі-то приїхала знімати мірки, чувак, твого багатогабаритного тіла. Я приїхала з сантиметром та блокнотиком, як д**ілка. І знаєш, що мені подобається, оця шоу-бізнесовська тема: потім ми зустрічаємося на студії, знімаємо ТікТок, приїжджає Потап, приїжджає Настя.. Ми з ним дивимося ось так одне на одного очима, все як ні в чому не бувало”

При цьому реперка стверджує, що Потап мав допомогти їй побудувати музичну кар’єру, але натомість зраджував з нею Насті. Плодів від співпраці з продюсером героїня нашої статті не отримала.

Колишня підлегла Потапа вразила заявою про його невірність

Користувачі по-різному поставилися до сказаного. Зокрема, деякі сприйняли це як пранк або спробу влаштувати хайп. Але у коментарях можна побачити, що позиція артистки доволі тверда і вона має намір йти далі і ділитися деталями цієї історії.

Колишня підлегла Потапа вразила заявою про його невірність. Скріншот коментарів під публікацією реперки
Колишня підлегла Потапа вразила заявою про його невірність. Скріншот коментарів під публікацією реперки

Відривки можна знайти також на платформі ТікТок та YouTube. Ба більше, невдалому досвіду стосунків у шоу-бізнесі дівчина присвятила нову композицію та кліп. Якщо подивитися відеоряд до кінця, то у фіналі слухач почує голос Потапа та його діалоги з підлеглою.

Share