Categories Новини

Мовчала, поки все не стало очевидно: Андрій Доманський зізнався, як перша дружина дізналася про Лідію Таран

Відомий український телеведучий Андрій Доманський є багатодітним батьком та має за плечима як офіційні, так і цивільні шлюби. Один з найважчих періодів у житті журналіста припав на початок роману з Лідією Таран.

Роман Андрія Доманського та Лідії Таран глядачі тривалий час не здогадувалися. Однак, спільні виходи на світські вечори і все розставили на свої місця. Тоді чоловік вже пішов від своєї дружини Юлі та активно будував стосунки з колегою. Обидва не були налаштовані на новий шлюб, обидва отримували велике задоволення від кохання, а взаємини незабаром принесли свої плоди: у пари народилася спільна дочка Василина.

Андрій Доманський зізнався, як перша дружина дізналася про Лідію Таран

Андрій Доманський зізнався, як перша дружина дізналася про Лідію Таран

У той період Андрій неохоче розповідав пресі про те, як відбувався розвиток його стосунків з новою обраницею. Але декілька років згодом все вийшло назовні. Телеведучий зізнався, що дружину Юлію йому здебільшого обрала мама, а тому новина про розлучення стала для неї справжнім ударом.

Сама ж екс-благовірна зірки з самого початку знала про те, що в його житті з’явилася інша жінка. Але реагувала холоднокровно та приймала рішення, виходячи з ситуації, в якій вона опинилася. А проблема полягала в тому, що в неї на руках було двоє маленьких дітей, і Юлія зробила все, щоб покращити своє становище у цій ситуації.

“Я бачив, що вона все прекрасно розуміє, але мовчить. Не треба було мовчати. Знаєш, вона спочатку перебувала не у вигідній позиції. Вона і тоді, і зараз залежить від мене матеріально. І тому, напевно, вона могла, і повинна була щось сказати. Я прекрасно розумів, що вона відчуває. Коли ти живеш з людиною 10 років, ви розумієте один одного без слів. Але мовчимо і мовчимо. Мовчала, поки все не стало очевидно”, — зізнався Андрій Маші Єфросиніній.

Варто відмітити, що не дивлячись на сильні почуття до коханки, а згодом до цивільної дружини, Андрій Доманський так і не наважився на ній одружитися. Згодом телеведучий пояснював, що Лідія Таран сама цього не хотіла, і всіляко демонструвала свою неготовність до шлюбу. Мовляв, навіть до матері в Одесу Лідія Таран приїхала лише раз і не проявляла жодної ініціативи у спілкуванні з його рідними, тим самим демонструючи свою непричетність до його сім’ї.

Андрій Доманський зізнався, як перша дружина дізналася про Лідію Таран

Від телеведучої Андрій Доманський пішов вже через декілька років, залишивши маленьку дочку Василину. Зірка зустрів своє справжнє кохання — дружину Марину, яка згодом також народить йому двох дітей та прийме минуле чоловіка.

Share