Categories Новини

Зірки-чоловіки, які виявилися ухилянтами і покинули Україну: онук Софії Ротару, Олег Винник, Влад Яма, Еллерт

Насправді з початком повномасштабної війни в Україні багато людей мусило покинути свої домівки. Звичайно, більшість з них жінки та діти. Але є й чоловіки, навіть відомі.

Ніхто не очікував що розпочнеться війна, і звісно, у всіх людей в стресових ситуаціях спрацьовує інстинкт самозахисту. Це не залежить від того, наскільки людина смілива. Це емоція, яку контролювати важко. Тому, багато хто просто виїхав з України, якщо була така можливість і за це, чоловіків засуджувати не можна.

Влад Яма

Владислав Яма виїхав разом зі своєю родиною ще на самому початку бойових дій. У нього є дружина та ще малий син, для якого війна – це зруйнована психіка та сумні спогади та страхи. В Ями була можливість не залишати родину саму у США, тому, щоб дружина Лілія та син відчували підтримку та турботу, він залишився з ними в Америці. Поки що Влад не збирається повертатися, бо ще небезпечно.

Олександр Еллерт

Учасник та переможець найромантичнішого шоу “Холостячка” Саша Еллерт також виїхав в Америку. Чоловік мав змогу покинути небезпечні кордони своєї країни та певний час пожити у безпечному місці. Нині чоловік живе та працює в Америці. Він почав виступати на стендапах та займатися улюбленою справою. Тому, повертатися додому, Еллерт не поспішає.

Олег Винник

Олег Винник

Володар українських вовчиць виїхав з України ще перед початком війни, адже його стан здоров’я різко погіршився. А оскільки була велика загроза нападу росіян, Винник перестрахувався та поїхав лікуватися в Німеччину. До того ж там живе його син Юліан. Зараз стан Олега кращий, але йому все ж таки не вдається побороти недуг до кінця.

Онук Софії Ротару

Анатолій Євдокименко

Анатолій Євдокименко перетинав кордон незаконно, за що перший раз його затримали та нікуди не пустили. Та врешті-решт, крізь певний проміжок часу, хлопцеві таки вдалося виїхати за кордон та возз’єднатися зі своєю коханою дівчиною.

Share