Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розповів про її шалену любов до м’яса: “Більше, ніж мене”

Часи, коли Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу зачаровували аудиторію своїми стосунками давно минули, але фанатам завжди є що пригадати. Наприклад, історію турецького бізнесмена про харчові звички його дружини.

Шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджиолу багатьом шанувальникам співачки здавався справжньою східною казкою. І хоча результати даних стосунків всім давно відомі, парі є що пригадати, адже у цих стосунках було багато прекрасного. Наприклад, Мурату вдалося відкрити ресторан турецької кухні в Україні.

Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Для того, щоб розташувати до себе потенційних клієнтів бізнесмен розповів в інтерв’ю про харчові звички своєї дружини, яка завжди відрізнялася неймовірно стрункою талією та хорошою спортивною підготовкою , яка давала їй можливість багато працювати на сцені.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Кароліни до м’яса

Так, запросивши журналістів до свого закладу, Мурат зізнався, що його благовірна обожнює м’ясо і навіть пожартував, що м’ясні страви вона любить більше, ніж свого чоловіка. Дочка подружжя Софія також швидко привчилася до подібних страв і часто просила у тата кебаб.

“Так, вона любить, дуже сильно любить, більше, ніж мене любить м’ясо. Турецькі страви вона дуже сильно любить. У нас є рубане м’ясо, вона любить кебаб. Навіть наша донька вже навчилася говорити слово “кебаб, кебаб”. Каже часто: “Хочу кебаб”

Нагадуємо, що офіційною причиною розлучення Ані Лорак з турецьким бізнесменом стали численні зради зі сторони чоловіка. Після того, як кадри, на яких Мурат обіймається з іншою жінкою потрапили до інформаційного простору, співачка довго не чекала, щоб об’явити про їхнє розставання. А згодом вона розповіла, що Мурат дозволяв собі “стрибати у гречку” навіть коли вона була вагітна та знаходилася на гастролях.

Мурата часто звинувачували у тому, що він переслідував корисні цілі, одружившись на співачці. Мовляв, завдяки їй зміг побудувати крупний бізнес та залишитися в Україні. Втім, бізнесмен з даною позицією аудиторії не був згодним. А після початку війни українці здебільшого змінили своє ставлення до чоловіка, адже він з великою повагою поставився до їхніх національних інтересів.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.