Categories Новини

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розповів про її шалену любов до м’яса: “Більше, ніж мене”

Часи, коли Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу зачаровували аудиторію своїми стосунками давно минули, але фанатам завжди є що пригадати. Наприклад, історію турецького бізнесмена про харчові звички його дружини.

Шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджиолу багатьом шанувальникам співачки здавався справжньою східною казкою. І хоча результати даних стосунків всім давно відомі, парі є що пригадати, адже у цих стосунках було багато прекрасного. Наприклад, Мурату вдалося відкрити ресторан турецької кухні в Україні.

Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Для того, щоб розташувати до себе потенційних клієнтів бізнесмен розповів в інтерв’ю про харчові звички своєї дружини, яка завжди відрізнялася неймовірно стрункою талією та хорошою спортивною підготовкою , яка давала їй можливість багато працювати на сцені.

Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Кароліни до м’яса

Так, запросивши журналістів до свого закладу, Мурат зізнався, що його благовірна обожнює м’ясо і навіть пожартував, що м’ясні страви вона любить більше, ніж свого чоловіка. Дочка подружжя Софія також швидко привчилася до подібних страв і часто просила у тата кебаб.

“Так, вона любить, дуже сильно любить, більше, ніж мене любить м’ясо. Турецькі страви вона дуже сильно любить. У нас є рубане м’ясо, вона любить кебаб. Навіть наша донька вже навчилася говорити слово “кебаб, кебаб”. Каже часто: “Хочу кебаб”

Нагадуємо, що офіційною причиною розлучення Ані Лорак з турецьким бізнесменом стали численні зради зі сторони чоловіка. Після того, як кадри, на яких Мурат обіймається з іншою жінкою потрапили до інформаційного простору, співачка довго не чекала, щоб об’явити про їхнє розставання. А згодом вона розповіла, що Мурат дозволяв собі “стрибати у гречку” навіть коли вона була вагітна та знаходилася на гастролях.

Мурата часто звинувачували у тому, що він переслідував корисні цілі, одружившись на співачці. Мовляв, завдяки їй зміг побудувати крупний бізнес та залишитися в Україні. Втім, бізнесмен з даною позицією аудиторії не був згодним. А після початку війни українці здебільшого змінили своє ставлення до чоловіка, адже він з великою повагою поставився до їхніх національних інтересів.

Share