“Казав, що буде намагатися”: Лобода вступилася за Кіркорова з Лорак та розсекретила їхню справжню позицію

Філіп Кіркоров та Ані Лорак, не дивлячись на те, що аудиторія очікувала від них твердої позиції, так і продовжили мовчати. Нещодавно Світлана Лобода розповіла, чому так склалося.

Найдивнішою поведінкою для українців здалися позиція Філіпа Кіркорова та Ані Лорак. Перший, є болгарином за національністю, а також чоловіком Алли Пугачової, чию думку він високо цінує. Екс-дружина виконавця виступила проти війни, і ба більше, покинула російську федерацію заради безпеки своєї родини.

У Кіркорова хочуть відібрати будинок
Світлана Лобода розповіла про ставлення Філіпа Кіркорова та Вні Лорак до війни

Ані Лорак же є буковинкою і має багато родичів, які зараз знаходяться в Україні. Тож її мовчання також багатьох вразило, адже не дивлячись на заявлену “аполітичність”, зачіпаються і її особисті інтереси.

Світлана Лобода розповіла про ставлення Філіпа Кіркорова та Ані Лорак до війни

Кондратюк назвав Лорак і Лободу дурочками
Лобода вступилася за Філіпа Кіркорова з Ані Лорак

Нещодавно Світлана Лобода, яка на відміну від вищевказаних виконавців заявила про свою позицію та повернулася в український шоу-бізнес, розповіла про те, що Філіп Кіркоров насправді проти війни, але не знайшов в собі хоробрості заявити про це на всю Україну.

“Я писала багатьом артистам. Я просила їх не підтримувати режим і просила зрозуміти нас, показувала кадри, відправляла відео. Кіркоров говорив, що буде намагатися це робити, що для нього це важливо, що він все розуміє, але потім минув час, і я думаю, що його просто нагнули, як і всіх”, – розповіла Світлана Лобода Раміні Есхакзай.

На рахунок Ані Лорак Світлана не була настільки красномовною, але заявила, що вони там живуть багато років, і в них абсолютно інша ситуація, ніж в неї, а тому несправедливо їх порівнювати між собою, а звинувачення у мовчанні, мовляв, маніпуляція.

Варто відзначити, що і раніше в мережі з’являлася інформація про те, що Філіп Кіркоров дуже засмучений через те, що відбувається. Мовляв, поп-король намагався слідувати своїм особистим інтересам і виходячи з цього поводився, однак його позиція все одно не вберегла його від втрати минулого життя.

Наприклад, Філіп більше не має можливості брати участь у Євробаченні, яке він просто обожнює. Тобто, розрахунок артиста виявився не цілком вірним.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.