Categories Новини

Головний “Холостяк” країни Алекс Топольський розповів, ким працює і скільки років його дівчині: “Є свій бренд”

Алекс Топольський став відомою особистістю завдяки тому, що захотів знайти своє кохання на проєкті "Холостяк". Де він мав змогу познайомитись з великою кількістю різних дівчат та обрати ту єдину.

Сезон “Холостяка” з Топольським відразу став особливим для глядачів, оскільки саме його довелося чекати понад рік, саме цей сезон вперше вийшов на екрани з дублюванням українською. Тому, з першого ж випуску він став дуже незвичним та особливим.

Алекс Топольський

Сам Алекс також здивував, по-перше, він зачепив усіх дівчат своєю харизмою та поглядом. А ось коли чоловік почав розповідати про себе, то в нього закохалося пів країни. І це не дивно, адже Топольський чоловік видний та дуже розумний. Його гострий розум, розсудливість та ставлення до жінок. Також в Алекса є вміння слухати, а для жінок це дуже важливо, коли їх чують та розуміють, і останній холостяк саме такий.

Та саме через цю особливість Алекса почали звинувачувати у тому, що він не говорить про себе. Тобто, його вибір – слухати дівчат, робити висновки, але не говорити про себе ніяких подробиць. Та насправді, він досить часто говорив про своє дитинство, свої захоплення, бізнес, собак, про родину, друзів. Тому, не можна його звинуватити в тому, що він не говорив про себе протягом усього проєкту.

Топольський зміг закохати у себе більшість учасниць, але його серце змогла підкорити лише одна, і цією дівчиною стала Катя Лозовицька, саме вона своєю ніжністю завоювала любов Алекса. Щоправда, їхні стосунки не проіснувати довго у реальному житті, адже, як виявилось, їхні погляди не зійшлися. Тому, найкращим рішенням було розійтися.

Тепер кожен з них живе своїм життям, Катя розвивається у модельній кар’єрі, а ось Алекс не тільки працює, а ще й влаштовує своє особисте життя. Так, днями він мав змогу відповісти на питання своїх підписників та розповів, що він у відносинах вже більше двох місяців з молодою, 23-річною дівчиною, яка працює дизайнером та випускає білизну під власним брендом.

Сторіс Алекса

Також Алекс розповів, що це було кохання з першого погляду та з першої розмови. Топольський зрозумів, що зустрів свою людину, тому не став відпускати її.

Сторіс Алекса
Share