Categories Новини

“Я годувала тебе з ложечки”: Алла Мазур повідомила про смерть важкохворого батька — всі деталі

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур повідомила про те, що її батько пішов з життя. Зірка публічно попрощалася з рідною людиною за допомогою публікації.

Декілька днів тому Алла Мазур повідомила своїм шанувальникам про те, що її батько Григорій Васильович був госпіталізований. Відповідна публікація з’явилася у розділі stories на її акаунті.

Алла Мазур повідомила про госпіталізацію батька

Знаменитість подякувала за підтримку і заявила, що вони з братом моляться за здоров’я чоловіка. Причину його погіршення у Григорія Васильовича журналістка назвала, але ситуація була очевидно серйозною, адже Алла Мазур не з’явилася в ефірі ТСН. Ніякої додаткової інформації вона не надавала, і власне кажучи, раніше не говорила про те, що її батькові недобре.

Як з’ясувалося, найріднішій людині Алли було суджено піти життя через декілька днів.

Алла Мазур повідомила про смерть батька

Так, 27 березня Мазур опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, в якому зізналася, що її батько помер.

Зокрема, теледіва розповіла про свої безцінні спогади з дитинства, частиною яких є її тато. Григорій Васильович працював стоматологом, чим журналістка завжди пишалася. Зірка зізналася, що максималізму в роботі її навчив саме він, а також поділилася іншими навичками, яким її привчав батько.

“У нас ще було стільки планів на літо… І навіть коли навалилась хвороба, ти не здавався наслідком інсульту. Я годувала тебе з ложечки і вірила, що прорвемося… Не вдалося”, – зізналась Алла у публікації.

Госпіталізація, як виявилося, була проведена через інсульт. Алла Мазур доклала усіх зусиль щоб допомогти своєму тату побороти цей стан, але не судилося. Жодної інформації про похорони та церемонію прощання телеведуча поки що не надає. Але немає сумнівів, що у батька телеведучої залишилося безліч пацієнтів та колег, які прийдуть провести його в останню путь.

Зараз шанувальники телеведучої активно намагаються її підтримати, виражають свої співчуття та вшановують пам’ять Григорія Васильовича. Емоційну частину події Алла Мазур поки що залишила на потім. Текст, який вона написала для свого батька, створений здебільшого з любов’ю та повагою.

Share