Вагітна Джамала показала величезний живіт та розповіла про свого малюка: “Мотиватор бути кращою”

Знаменита українська співачка Джамала показала архівні кадри зі своєї першої вагітності та вразила мережу зверненням до свого старшого сина Еміра.

Вперше матір’ю Джамала стала 5 років тому. У артистки народився первісток від правозахисника Сеїт-Бекір Сулейманова. Обранець артистки був набагато молодший за неї, однак, це не завадило йому стати головою родини та подарувати щастя знаменитості.

Д
Вагітна Джамала показала величезний живіт

Сусанна назвала свого першого сина Еміром. Тоді особисті кадри, якими ділилася артистка були неймовірною рідкістю, адже усе потаємне вона хотіла залишити лише для себе та своєї родини. Але з тих пір пройшло достатньо часу і тепер Джамала має можливість поділитися прожитим щастям разом з шанувальниками.

Вагітна Джамала показала величезний живіт

Так, нещодавно її син Емір відсвяткував свій день народження, і на честь цього особливого свята співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні кадри, на яких показала себе вагітною, після пологів, а також продемонструвала розвиток та дорослішання її первістка. Не обійшлося і без ніжних привітань матері до дитини.

Вагітна Джамала показала величезний живіт

Зокрема Сусанна поділилася своїм сумом стосовно того, що останній рік не змогла бути поруч зі спадкоємцем, так як була зосереджена на боротьбі за незалежність своєї країни.

Окрім того артистка заявила, що її спадкоємець виявився набагато хоробрішим та стійким, ніж вона очікувала, і, звісно, як будь-яка матір вона неймовірно пишається сином.

“Поки я це монтувала, я зрозуміла, що винна тобі останній рік. Так, він не схожий на твої перші чотири. Так мало в мене в ньому було. Знай, що це не з моєї провини. А те, як ти показав себе під час нашого важкого шляху назавжди залишиться в моїй пам’яті”

Нагадуємо, що після 24 лютого співачка була вимушена покинути своїх дітей. Джамала евакуювала їх до рідної тітки в Туреччину, а сама тим часом рушила в концертний тур, метою якого був благодійний збір коштів. Варто відмітити, що Сусана була найпершою артисткою в Україні, яка влаштувала гастролі під час війни та організувала передачу зароблених коштів державі. Тим часом її чоловік Сулейманов залишався в Україні та намагався підтримувати свій бізнес усіма можливими способами.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.