“Закрутилося так, що завагітніла”: Оля Полякова розповіла, як у 23 роки зв’язалася з одруженим бізнесменом

Знаменита українська співачка Оля Полякова сколихнула мережу своїм зізнанням про початок роману з майбутнім чоловіком. Що приховували Вадим та Ольга?

Знаменита українська співачка Оля Полякова ніколи не приховувала того, що свого часу знаходилася в статусі коханки. Артистка цього не соромиться саме тому, що змогла швидко розірвати любовний трикутник. Ба більше, вважає, що і “розлучницею” її назвати аж ніяк не можна.

Виконавиця поставила чоловіка перед ультиматумом, і йому довелося зробити вибір. Звісно, він був зроблений на користь майбутньої суперзірки. На той момент Оля Полякова була звичайною дівчиною, яка намагалася пробитися в шоу-бізнес, а Вадим — впливовим бізнесменом.

Оля Полякова розповіла деталі роману з Вадимом Буряковським

Макіяж Ольги Полякової
Оля Полякова розповіла деталі роману зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Так, особистість своєї суперниці Оля ніколи не розкривала. Відомо, що у подружжя не було спільних дітей, а тому розставання пройшло досить швидко. Нещодавно виконавиця доповнила картину, розповівши, як саме закрутився її роман з Буряковським.

“Закрутилося так, що я завагітніла”, — заявила Суперблондинка. — “У мене не було історії, що я хотіла за нього заміж. А потім він прийняв рішення зробити мені дитину. У 23 роки – що я там хотіла?”, — додала зірка. — “Йому 40 років. У нього ніколи в житті не було до цього дітей. Він дуже хотів дітей. І в 40 років, якщо чесно, вже й не очікував.”, – сказала співачка своїй партнерці та подрузі Маші Єфросиніній.

Однак, артистка стверджує, що не вступала з ним у близький контакт поки він був зі своєю дружиною, і все серйозне сталося між ними, коли Вадим пішов від своєї благовірної.

Згодом у пари народилася дочка Маша, а потім і красуня Аліса. Виконавиця якось розповідала, що дуже тішиться тому факту, що не була відомою, коли стала матір’ю. Мовляв, вона насолодилася сімейним життям удосталь, і лише коли реалізувалася як дружина та матір, вийшла на сцену та запалила свою зірку.

Таким чином інтереси співачки ніяким чином не перетинаються і Оля на відміну від багатьох своїх колег не постала перед вибором між родиною та успішною творчою кар’єрою. Полякова з гордістю говорить про те, що насолодилася материнством і тепер не озирається назад.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.