Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом та вразили знахідкою: “Сестра Зеленського”

Днями знаменита українська співачка Настя Каменських повідомила про те, що не може продовжувати свій концертний тур через стан здоров'я. Однак, користувачі звернули увагу на іншу деталь.

З початку минулого року Настя Каменських активно займалася гастрольною діяльністю. Спочатку співачка виступала здебільшого за кордоном, а коли повернулася в Україну, запланувала ряд виступів і на її території. Втім, на даний момент зірка здебільшого подорожує Європою.

Настя Каменських показала свого підрослого малюка
Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом України

Фанати з нетерпінням чекали на її приїзд у їхні міста, однак концертний тур довелося призупинити. Уся справа полягає у стані здоров’я артистки.

Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом України

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх шанувальників, в якому повідомила про те, що зірвала голос через новоутворення у голосових зв’язках і продовжувати виступати просто не може фізично. Ба більше, мова йде про реальну імовірність втратити голос назавжди, а тому зірка пройде лікування, яке імовірніше за все буде включати хірургічне втручання.

У коментарях фанати поділилися на два табори: одні бажали співачці здоров’я та найскорішого видужання, а інші активно порівнювали голос Насті Каменських з голосом Президента України Володимира Зеленського. Справа в тому, що він не тільки був дуже хрипким, але й співачка говорила з таким самим ритмом та розстановкою, як голова України. Підписники почали жартувати, що “виявляється Настя Каменських є сестрою політика”.

Артистка відреагувала на дані повідомлення з гумором і навіть опублікувала у розділі stories прифотошоплене обличчя Володимира Олександровича до свого тіла.

Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом України

Нагадуємо, що днями в мережі розгорівся скандал навколо сім’ї Насті Каменських та Потапа. Колишня підопічна продюсера звинувачує його у зрадах дружині з нею. Втім, зірки поки що ніяк не реагують на шум в соцмережах. Деякі користувачі схиляються до думки, що насправді співачка нібито не хвора, а робить паузу через проблеми в стосунках з благовірним.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.