|
30.03.2023 16:36

Всьому виною колишній чоловік Юрій Горбунов: куди зникла його перша дружина-балерина Людмила Горбунова

Молодість Юрія Горбунову повнилася неочікуваними подіями та поворотами долі. Свого часу зірка не очікував, що опиниться в театрі, але не тільки отримав можливість з головою пірнути у творчість, але познайомився там зі своєю першою дружиною Людмилою. Красуня була старша за телеведучого на 9 років, працювала балериною, а її серце не було вільним.

Юрій Горбунов розповів, куди зникла його перша дружина

Жінка перебувала у стосунках і виховувала від них дочку Ксенію. Однак, це не завадило їй зробити вибір на користь молодого Юрія. Незабаром пара побралася та стала справжньою сім’єю. Втім, у цьому союзі у Горбунова так і не з’явилося рідних дітей, а падчерку він полюбив як рідну.

Юрій Горбунов розповів, куди зникла його перша дружина

Тривалий час Юрій зберігав репутацію зразкового сім’янина. Та коли чоловік почав співпрацювати з Катею Осадчою це не завадило глядачам побачити між ними іскру. І варто відмітити, що численні плітки про службовий роман між нами знаменитостями виявився правдою.

Юрій Горбунов розповів, куди зникла його перша дружина

Незабаром Юрій повідомив про те, що стане батьком, а зі своєю партнеркою по сцені одружився. Тобто на той момент він вже встиг розлучитися зі своєю першою дружиною Людмилою. Про це він сказав так би мовити між рядками, не надаючи сказаному сильних емоцій. Куди саме зникла жінка він при цьому не вказав.

Людмила Горбунова завжди обирала непублічний образ життя, а коли у Горбунова з’явилася інша жінка та діти, вона повністю зникла з радарів преси.

Тим часом шоумен навіть не згадує про колишню дружину привселюдно і одного разу лише розповів про свою падчерку Ксенію, яка вже давно стала матір’ю. Горбунов зізнався, що з нею у нього прекрасні стосунки, і зв’язок вони підтримують. Ксенії він завжди радий, і готовий і надалі виконувати обов’язки вітчима, не дивлячись на те, що жінка вже давно доросла.

Що ж стосується колишнього чоловіка Катерини Осадчої, то в даному випадку все набагато простіше. Олег Поліщук давно одружений і підтримує зв’язок з екс-благовірною заради спільного сина.